Alesh Meliiikeoz bende 15+4 teyim. Deniz beye gidiyorum bende guler yuzlu bir doktor :) cinsiyeti belli oldu mu sizin
Meliiikeoz Alesh evet biz gen testi yaptırdık 12 haftalıkken öğrendik kızımız olacak şuan 22+5teyiz❤️
Elif6154 Momybaby devlet hastanesinde zaten anormal.bir durum olmadıkça normal oluyor dogum öyle olacak benimki de doğum hakkında başka bişey konuşmadık
Pepela08 Deletedmom_92 Proflar bakmıyolarmış zaten bende internetten randevu aldım doktorun adı falan gözükmedi perinatoloji oda 4 diye geçiyor.pazartesi gideceğim
Pepela08 leylos01 bende ömer hoca takipliyim bence harika biri.doğuma girince ücreti falan ne kadar bilginiz varmı
leylos01 Pepela08 bilmiyorum ki bi türlü soramadık 1 hafta sonra cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz inşallah unutmazsam yine soracağım siz normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz
Pepela08 Ben zorunlu sezeryan olacağım fakat ömer hoca ayağını kırmış 6 hafta yok sanırım randevu alabildiniz mi siz
leylos01 Pepela08 yaa inanamıyorum ben yazdım kendisine de cevap vermedi hala cinsiyeti öğrenmek için gidecektik şimdi 6 hafta nasıl bekleyeceğiz başka doktor da bilmiyorum canım çok sıkıldı