tgbmerve Sevvalll42 canm en başından beri akıntım çok ilk başlar beyaz sabunla citileyip biraz bekletip 30 dakika kadar yıkadım geçti, şimdilerde 40-60 derecelerde ayrı yıkıyorum toz deterjan kullanınca geçiyor citilemeden
Akdogan70 Sevvalll42 çamaşırları ön yıkama ile yıkıyorsun çıkması gerekir eğer çıkmıyorsa Bi gün önceden beyaz renkli ise çamaşırların çamaşır sulu suda beklet eğer renkli ise o akinti yerlerine fairy sıvı deterjan dök citile beklesin suda makineye at yıka tertemiz olur
Sevvalll42 Akdogan70 tm çok sağolun olmazsa atarım ya zaten kilo aldım olmuyorlar onlar zayıf halimdeyken giydiklerimde
Canan-06 Sevvalll42 aynı dert bendede var artık sürekli yıkayıp lekelileri giyorum doğumada ayrıyeten yenisini aldım o zamn atarm artık lekelileri çıkmıyor bir türlü
Canan-06 Sevvalll42 banada gına geldi artk alıyorum yenisini direk kirleniyor peçete felanda yara yapıyor kullanamıyorum artık dedm doğuma kadar giyiyim doğuma yenilerini alıyım
Busrafath Sevvalll42 bende de kalıyor ama leke çıkarıcı sprey aldım. Makinaya atmadan sıkıp biraz ovalayıp öyle atıyorum.
Gnl54 Sevvalll42 bende de oluyor beyaz larda ozellikle Beyaz domestos döküyorum bekletiyorum 15 -20 dk 60° de yikaniyor sonra ütülüyorum miss