ressamanne_ Kızlar demir ilacımı(gyno ferro) sadece 5 tane kullandım ve bende sürekli karın ağrısı ishal yaptı bıraktırdı doktorum gece içiyordum. Şimdi öğlen iç dedi ama yine olur diye tedirginim. Siz hangi marka içiyorsunuz
momofmychildren ressamanne_ ben femicer-c diye içiyorum diğerlerinin hepsi ishal ve karın ağrısı yapıyordu
eylemm09 ressamanne_ bende gyn ferro kullanıyorum canım ama hiç böyle şeyler yaşamadım bünyeden bünyeye değişiyor tabi
Paronayanne ressamanne_ evet canım gece içince böyle oluyor aynısını bende kullanıyorum . Ama ben kahvaltıdan önce içiyorum biraz bekliyorum yemek yiyorum ishal falan yapmıyor daha
Paronayanne ressamanne_ yok yapar diye çok korktum ama yapmadı. Bir de ilk 5 ay mide bulantısı yaşayan biriydim . Hiç yapmadı canım öyle dene bir de istersen
Tugces27 Gynoferon içiyorum bende mide bulantısı yapıyor kahvaltıdan önce o yüzden gece genelde lavabo için kalktığımda içmeye çalışıyorum onun dışında bi etki yapmadı
Brgulll ressamanne_ bende gyno ilacından içiyorum hiçbir yan etkisi olmadı ama bundan önce başka bir demir ilacı içiyordum senin gibi çok kötü yapmıştı beni doktorumda hemen değiştirip bu ilacı vermişti bunyeme ağır gelmiş ilki hatta içmeye başladığımda bebeğimin hareketleri azalmıştı sanki yada benim ilk gebeliğim olduğu için evham da yapmış olabilirim
Kaderimmmm16899 ressamanne_ ben de kullanıyorum ben ac karnıma icemiyorum midemi bulandırıyor diye kahvaltıdan 2 saat sonra iciyorum bazen bende ishal yaşıyorum ama sonra geciyor 😊