meraldurmaz kacinci haftanız 😅🌸
Gebelikte Hoşlandığınız Aktiviteler 🪡🛍🧶
Eko93 35+2 önden gidiyor 2 hafta çok ağırlaştı artık 🤦🏼♀️
- Düzenlendi
@Eko93 "paspal paspal kaldım sivilce çatlak … evimi temizliyorum içime sinmiyo kendi kişisel bakımım zorluyo off
meraldurmaz Neyse az kalmış çok sukur sağlıkla bir avazda gelsin inşallah 🌸
beyazkalp gezmek hamile olmadan hiç bu kadar gezmiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri evde durmuyorum 😂 evdeyken midem kötü ağrım varken dışarıdayken çok iyiyim 😂 her ortama ayak uydurabiliyorum club , karavan kampı piknikler ve 20 haftalık hamileyim karnım baya büyük olmasına rağmen 😂😂
beyazkalp benim genelde pek halim olmuyor yatmak istiyorum ama nadiren de enerjim oluyor geziyorum o zaman😅
Zelihapinar vay be ben de 20+3 nesela halsiz oluyorum normalde evee uzaniyorum ama iyi olunca disari cikinca guzel geciyor ve iyi geziyormususn helal olsun ben hamile degilken bile oule gezemiyordum isterdim ama esim sosyal biri degil pek
beyazkalp uykuyu seviyordum son 2 haftadır daha çok seviyorum bıraksalar akşama kadar uyurum mis gibi hiç bir şey düşünmüyorsun uyurken en sevdiğim aktivite net budur 🙈
Gezmek😅
Kimseyi aşertmek istemem bu saatte ama dondurma yemek 🫠🫠🫠
MorKelebek54 evet yaaa nazın geciyo herkese çok keyifli 😅 canın bişeyi yapmak istemediğinde hemen bahanen hazır hop 😂😂😂
Nurov ya da sade buz yemek 😂😍🤌🤌
Uyumak💜
buketpoyraz dimi ya 😂 hamileligin en en guzel yani saniirm bu bebisin guzelliginden haric tabi 😂🤲🏻
beyazkalp yatmak bence 😅😅 ha bi de evin işlerinin birisi yapması