Kubra6694 numix bende aynı senin gibiyim biraz oruç etkilediği için sürekli uyku halim vardı. Mide bulantım flan da olmuyor. O yüzden keyfini çıkar bebiş olduktan sonra dinlenemeyiz zaten 😅 bugünle 9 haftalık oldum
Busraaa233- Esrashshshssh genel de erkek bebekte böyle oluyor diyorlar ama siz cinsiyeti öğrendiniz mi acaba
Nisapoyraz4270 numix benimde öyleydi 18 haftalık oldu ne mide bulantısı ne ağrı hiç birşey yaşamadım şükürler olsun arada bi kasık ağrısı oluyor hemen geçiyor oda
Deniz2121 7+3gunluk geleyim 5 haftadan beri yemek yemiyorum su içmiyorum adam akıllı hep yatıyorum sanki yaşayan ölüyüm ama çok şükür bebeğim sağlıklı olsunlar doğuma kadar çekerim 9 senelik özlem Allah izin verirse 2inci olacak saglik bir kız evladım var .
Nezahatozen Bi ben değil miyim belirti doğru düzgün yok sadece ara ara kasıklarım agrıyor iş yaptığımda vs normal mi anlayamıyorum cok tedirginim doktor randevusuna daha cok
Melson20 numix Sukreder misin lutfennnnnnn 😅😅😅😅😅 herkes perisan olmak zorunda degil, ne guzel insAllah sonuna kadar rahat gecer hamileligin 🥰