Nurgr1 sukran0046 sonda taktılsr uyuşmadan önce ama kum torbası koymadılar ben de elleriyle bastırıp muayene ettiler ondada aşırı aşırı acıdı diyemem
ozgekader Nurgr1 öncelikle geçmiş olsun Allahım analı babalı büyütsün Bende çarşamba günü sezaryen olucam en korktuğum şey sonra ve belden yapılan iğne çok acıyomu birisi sonda canımı çok yaktı çığlık attım diye bir yorum yapmıştı o kafamda yer etti gitmiyo Uyuşturulduktan sonramı takıyolar sondayı
Nurgr1 ozgekader Benim uyuşmadan önce taktılar ama abartılacak bişey değil o kadar can yakmıyor diğer konuysa 3 kez iğne yaptılar 3 ünide hissettim ama oo çok acıyor dayanılavak gibi değil falan filan olmadım yani gayet dayanılır bişey gözünde büyütme ben cesaretliyim diye düşün kasma yeter
khasret12 Bende yarın sezeryan olacam.ikinci sezeryanim..nedense korkuyorum kötü hissediyorum..ilkinde tecrübesizsim bunda hangi aşamalarından geçeceğimi bildigum için stres oluyorum
Aysenur-yakarer28 Merhabalar gazımı yaptım ama büyük tuvaletimi yapamadım henüz katı beslenmeyedr başlamadım büyük tuvaletimi yapmadan çıkarsam bir sorun olur mu acaba daha fazla hastanede kalmak istemiyorum bebeğim hastalık kapmasın diye