Eko93 Nurgr1 öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun, agrilariniz ne durum da? Anestezi direk tuttu mu
Alpbusee Nurgr1 benimde yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum hatta sürekli uyandığımdan beri ağlayasım geliyo 19 aylık bi oğlum var bu psikolojiyi yarına kadar nasıl atlatabilirim 🥲
Brgulll Nurgr1 ameliyat sırasında vajinaja pamuk yada gazlı bez konup doğumdan sonra çıkartılıyor mu bir arkadasima öyle yapılmışti çok korkuyorum bende
Nurgr1 Eko93 Evet tuttu hatta ayaklarımı oynatırken bi baktım çoktan kesiyolar, ağrılar arada artıyo arada diyorum ki tamam güzeldim, ama gaz çıkarana kadar bolca yürüdüm.
Nurgr1 Zilan_Drsn cuma akşamı ameliyat oldum, cumartesi akşamı ilk gaz çıkardım ama yani dedikleri kadar karnımı gaz rahatsız etmedi
Nagisinsaresi Ameliyattan sonra karnınıza bastırdılar mı. Birde ameliyatı özel hastane mi devlette mi oldunuz.
Zeynep299 Nagisinsaresi ben sezeryan olduğumda karnıma sert bastırmadılar parmak ucuyla hafif hafif bastırdılar ama söyleye bilirim ki doğumla ilgili tek acı çekdiyim şey o oldu.
Nurgr1 Nagisinsaresi Devlet hastanesinde şu şekilde ameliyattan sonra servis odasında kanama durumuna bakmak için bikaç kez gelip bastırdılar ama aşırı abarttıkları kadar acıtan birşey değil
Mutlumomm Zeynep299 sende parmakla bastırmışlar canım bende iki eliyle bastırdılar şiddetli şekilde ama saniye bir acı yani uyuşuk olunca hissetmiyorsun fazla acı eşiğim düşük ama ben dayandım buna yani 😅
Nurgr1 Sefanur_00 Daha ben de yeni ameliyat olduğum için sütüm tam olarak gelmedi çünkü besinsiz kaldım ve ameliyatlı olduğum için rahat pozisyonda emziremiyorum
Nurgr1 Alpbusee İnan ki korkacağın bi durum yok hissetmiyorsun bişey😂Sadece ister istemez sonrasında ağrın oluyor o kadar
Paronayanne Nurgr1 peki tüm mü uyuştunuz bende sezaryen olacağım ve ilk doğumum . Herkes bir şey söylüyor korkuyorum. Tüm uyumak istiyorum aslında panik olurum diye ama herkes yarımı daha çok öneriyor ne düşünüyorsunuz bu konuda
Nurgr1 Paronayanne Bence gerek yok spinal oldum ben gayet rahattı hatta abi gelip eşimin telefonunun kamerasını nasıl açabileceğini sordu onu söylüyordum ona ameliyat anında 😂😂en güzeli o yavrunu görebiliyosun, ilk ağlama sesini sen duyuyosun ve doğum saatini duyuyosun paha biçilmez