YamacDemirinAnnesi gbza bende herşeyini dalin aldım deterjanını, yumuşatıcısını, bebek pudrası, şampuanını falan beğeniyorum dalini👍🏻
gbza YamacDemirinAnnesi yani benimde aklıma en çok yatan dalin aslında bende setini almak istiyorum yağı pudra pişik kremi falan inşallah bebeğimin cildinede yarar
gbza Burcum işte çok kararsızım senelerdir bildiğim bi marka diye dalini seçtim ama diğerlerinide araştırmakta fayda var ama unıbaby gibi ürünlere göre dalin daha pahalı
Burcum gbza deneyin isterseniz belki memnun kalırsınız. Eğer bebekte her hangi bi konak kepek yaparsa daha başka markalara göz atarsınız. Ben genel olarak market ürünü kullanmamayı düşünüyorum. O açıdan dalin, uni baby tarzı ürünleri eledim kafamda.
YamacDemirinAnnesi gbza dalin en uygunu ve ne zamandan beri piyasada yaramazsa değiştiririz onlardan değerli değil ya canım 😇🙈
lkayRazgatLolu gbza kuzenimin çocuğuna dalin ve uni baby konak yaptı. Deneye deneye bulmalısınız iyisini
Estur gbza canım henüz bebek yeniyken sakin önermiyorlar. Sebamed öneriliyor ama 6 Aydan sonra dalin kullanmanı tavsiye ederim
TugbaYildirimYasar gbza inşallah canım haklısın birine yarıyorsa birine yaramıyor ne yapalım bizde anne olarak bebegimiz icin en iyisini bulmaya calışıyoruz