gbza Merhabalar kızlar ya ben dalinin ürünlerini çok seviyorum ama burda kimseden dalin kullanan alan duymadım varmı öneren veya kullanan bilgisi olan
OlgaArslan gbza ben herşeyini dalin aldım sabun şampuan detarjan. İlk aldığım farklıydı detarjan sonradan dalin aldım ama daha kullanmadım
aasenamerve gbza ben de dalin aldım deterjanı kötü bence ama diğerleri iyi. Özellikle sabun tozunu çok sevdim.
deletedmom01 gbza uni baby ve dalin arasında kararsiz kaldım bilmiyorum ama uni baby almayi daha fazla istiyorum. ☺
Busranagme gbza dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldık . Çamaşırlarını yıkadım mis gibi kokuyor . Bebeğimi yıkamak için , mustelanın şampuanı , vücut şampuanı , pişik kremi ve yagını aldım 🤗
gbza aasenamerve deterjan bende aldım eşyaları yıkadım ama bende pek sevemedim hiç kokusu kalmıyor bile
KezbanAyhanKorkmaz Ben ilk çocuğuma suanda 5 yaşında hep dalin kullandım şampuanı banyo köpüğü saç açıcı spreyi çamaşır sıvı detarjanı. Dalini seçme sebebim ise yıllardır piyasada olması ben bile dalinle büyümüşüm sıkıntılı birşey olsaydı mutlaka duyardık. Ama şöylede bi durum var tabi Yen'i doğan cildi hassas belki tepki verebilir yani her türlü markaya oyüzden deneyip görmen lazım. Dalin yerine cansısbaby kullanmıştık kepek yapmıştı çok kaşınmıştı çocuk oyüzden denicen bakcan Mesela dalinin ıslak mendilini kullanamadık alerji yaptı diğerlerine göre biraz daha fazla ıslak dibine gelince vıcık vıcık oluyordu belkide ondan yaptı. Islak mendil olarakta unibaby tek geçerim hala daha kullanıyoruz bunun haricinde ne kullandıysam alerji yaptı poposu hep kırmızı oldu hala daha öyle.
Esa KezbanAyhanKorkmaz bende dalini çok severim dalin kullanıcam ama dediğiniz doğru yetişkin insana bile bazen bazı şeyler dokunuyo şampuan duş jeli ya da yüz temizleme jeli onun için esas bebege dikkat etmek lazım mesela ıslak mendili yigenimde bi sıkıntı yapmadı ama sizde yapmış onun için dikkat etmek gerekir her şeyde her şeyi düşünürüm ama ıslak mendilde ilk aydan sonrasını böyle düşünmemiştim iyi oldu bu şekilde yazmanız 🙂
Esa Ben aldım canım annem bana küçüklüğümde hep dalin kullanmış yigenimde dalin kullandık Yenidoğan içinde dalin kullananları biliyorum hatta araştırıp tecrübeli olanlara sordum bende dalin aldım gratiste ve bu hamilelik unutkanlığından dolayı adını hatırlamadığım 1 2 markette dalin paketi vardı iki tane büyük boy basmalı şampuan bide reklamdaki civcivden ondan aldım 25 liraydı sanırım gratise sor belki kalmıştır çünkü geçenlerde gördüm hatta şimdi migros ve Rossman da büyük paket dalin ıslak mendil indirimde ondanda aldım şampuanı ilk yıkamadan itibaren kullanıcam ama Yenidoğan olarak Uni Baby ıslak mendil kullanıcam biraz büyüyünce dalin mendil kullancam aslında hangisi indirimliyse mendil de onu kullanıcam şimdi stok yaptım. Bide dalının 3lu sabununu aldım. Ben dalının deterjan yumuşatıcı kokusu hariç hepsini seviyorum çok güzel kokuyor. Yenidoğan şampuanlar var ama malum ben dilinle büyüdüm kızımıda dalinle büyütmek istiyorum ve yenidoğandan itibaren kullanılabilir bi sakıncası yok 🙂
gbza Bende dalinle yıkandığımı hatırlıyorum kokusu bile bebek kokuyor okuyorum kimse dalin yazmıyor aklıma takıldı ama kullanan varmış sevindim teşekkürler 😍
Esa gbza büyük diye 1000 lik sanıyodum baktım 500 lükmüş benim gözüme çok büyük göründü galiba ama yinede büyük bence iki tane devasa şişe 😄
Esa gbza deterjan belki almissinizdir ama tavsiye olarak söyliyim yinede ben Roxy sabun tozunun pembesini aldım gayet güzel yumuşatıcı olarakta uni baby le bingo bebeğimin kokusu arasında kalmıştım indirimde diye uni baby aldım kıyafetlerini yıkadım ütüledim kokusu odadan 1 haftada çıktı dolabını açınca koku hala yüzüme vuruyo ve nerdeyse 1 ay olcak
gbza Esa aynen baya büyük görünüyor zaten bebeğe aylarca yeter onlar fiyat için sordum ben internette daha ucuzlar bende netten almayı düşünüyorum
gbza Esa bende hacı şakirin sabun tozunu aldım daha kullanmadım bakalım yumuşatıcı olarak unibaby alarım dalin de hiç koku kalmadı nedense canım teşekkür ederim saol 😍
Kalbimmmmmm Esa sadece iki gün yedim tutmayı düşünüyorum benimde Perşembe kontrol var bakalım bizde sonuç ne
TugbaYildirimYasar Ben kızımda dalin kullandım kullanmaz olaydın cocugumun sacını süpürge hibi sert yaptı simdi bübchen kullanıyorum bende zamanında onunla yıkanmısım biraz pahalı ama cok iyi tavsiye ederim
gbza TugbaYildirimYasar işte her bebeğe herşey yaramıyor bez gibi bu da inşallah kızımda benim gibi sever dalini 😄
TugbaYildirimYasar gbza inşallah canım haklısın birine yarıyorsa birine yaramıyor ne yapalım bizde anne olarak bebegimiz icin en iyisini bulmaya calışıyoruz
Burcum gbza dalinin deterjanları iyi olabilir ama şampuanı aşırı kimyasal. Bebekte konak yapma ihtimali de oldukça yüksek. Zaten ucuz etin yahnisi de acı olur derler. Ben musteladan şaşmam. Kendime bile aldığım şampuan 30 tl iken zaten çocuğuma kimyasal madde deposu bi şampuan almam haksızlık olur. Bence diğer markaları da araştırın derim. Bu aralar dalinle alakalı çok hoş şeyler okumadım internette.
gbza Burcum işte çok kararsızım senelerdir bildiğim bi marka diye dalini seçtim ama diğerlerinide araştırmakta fayda var ama unıbaby gibi ürünlere göre dalin daha pahalı