Ozgednc amayinedeiyiilerledim Çok sabırsızlanıyorum özeniyorum o heyecanı yaşamak istiyorum ama daha önce başımdan olumsuzluklar geçtiği için 34. Haftaya falan bırakmayı düşünüyorum zaten almadım bile hala hiç birşeyi hazır değil
Merve1414 amayinedeiyiilerledim 32 yım 35+36 gibi kurmayı düşünüyorum büyük kurulu ahşap besiifm avr 2 yaşındaki oğlum yatıyor anne yanınıda bı kaç hafta sonra kurucsm bebek gelince 2 yasidnaki oğlum odasına bazaya geciricem
Rabiul amayinedeiyiilerledim bizim yatağımız da kılıfında karşımda duruyor beni ne zaman kuracaksın diyor her gün 😆😆 daha var diyorum sabret
ezgi-esk 1 ay önce kurmuştum tozlandı. Tabiki temizlenir ama gerek yok bu sefer doğuma gitmeden 1 gün önce kurarım galiba
Meryykb01 amayinedeiyiilerledim beşiği aldığımız yer gelip kurmuyor mu ben öyle düşünmüştüm 35-36 haftaya da beşik almak bırakılmalı mı bilemedim kafam karıştı şimdi
amayinedeiyiilerledim Meryykb01 park yatak zaten kurulumu çok kolay. Ben internetten aldım. Mağazadan alınca gelip kuruyorlar mı bilmiyorum 🙂