amayinedeiyiilerledim Kızlar anne yanı park yatak hangi haftadan sonra kurulursa erken olmaz.? Şu an 30. Haftadayım, kurmak için erken mi tozlanır mı🤔
Ozgednc amayinedeiyiilerledim Çok sabırsızlanıyorum özeniyorum o heyecanı yaşamak istiyorum ama daha önce başımdan olumsuzluklar geçtiği için 34. Haftaya falan bırakmayı düşünüyorum zaten almadım bile hala hiç birşeyi hazır değil
Merve1414 amayinedeiyiilerledim 32 yım 35+36 gibi kurmayı düşünüyorum büyük kurulu ahşap besiifm avr 2 yaşındaki oğlum yatıyor anne yanınıda bı kaç hafta sonra kurucsm bebek gelince 2 yasidnaki oğlum odasına bazaya geciricem
Nes7616 amayinedeiyiilerledim yoo ev süpürürken süpürürsünüz ama 2 ay daha var bekleyin 1 ay daha heves ettiyseniz de kurun nolcak
Mirac2019 Hastaneden eve gelip kurduk hep. İki çoçuğumda da öyle yaptım şimdi üçüncü gebeliğim yine aynısı yaparım Allah’ın izniyle
Hilaltrk Bana erken geldi açıkcası. 36+2 haftalığım 38+6 da doğumum var inşallah bir gün önceden kuracağım😂
amayinedeiyiilerledim Hilaltrk son 1 gün kala olmasa da biraz daha beklemem gerektiğini anladım🤭😂 teşekkür ederim 💐
Adenala amayinedeiyiilerledim Evet erken 🙃 ben odam müsait diye kurdum hastaneden geldikten sonra da kurulabilir
Zzeeyynepp Ben kurdum 35.Haftalıkken Nevresimini fln geçirdim beşiği üzerini çarşafla kapattım toz olmasın diye
Adenala amayinedeiyiilerledim 😅😅 Sabırsız anneler bende bir an önce doğsun da beşiğinde uyusun diye bekliyorum
_Tazeanne 29.haftada kurdum ağırlaşınca yapamama diye nevresimleri de 34.haftada geçirdim şu an 38 haftalığım