Melekkaa Mervelibol evet nagihan hanım çok iyi ebelerde aynı şekilde sancım vardı daha biraz önce urladan geldim herşeyine bakıp öyle gönderiyorlar seni kafan rahat bir şekilde Ebelerden yanada sıkıntın olmasın asla güleryüzlüler tersleme falan yok tam tersi seni rahatlatmaya çalışıyorlar hatta
Mervelibol Melekkaa bu hafta görmek istedi beni yarın gideceğim ama randevusuz alması için kaçta orda olmam gerekiyor bilemedim , alırım dedi ama saat vermedi :(
annevebebek Merhaba benim doğumum sezeryan olacak eşim de Urla hastanesinde mi yapsan dedi ama biz Buca da oturuyoruz Buca dan Urla’ya gitmek sonrasında dikişli olacağım eve dönüş yolu beni zorlar mı
Melekkaa annevebebek sezaryanı neye göre karar verdi doktorunuz ama belli bir haftadan sonra kabul etmiyorlar urla da mecbur kalınmadıgı sürece asla sezaryan yapmıyorlar dikiş konusundada canım o her türlü zor uzaklık yakınlık önemli degıl
Melekkaa Mervelibol sekreterine söyle sen böyle demişti die hatırlarsa alır o olmazsa ordan sıra alırsın agrım sızım var die
annevebebek Melekkaa Benim ilk doğumum özelde sezeryan oldu bu ikinci gebeliğim ilkim sezeryan oldugu için ikinci de mecburi sezeryan olcak
Mervelibol Melekkaa baktı bugün , karnın inmiş her an gelebilir dedi , sizde durumlar nasıl ? Haftalar aynı olunca merak ettim
Melekkaa annevebebek kaç haftalıksın 26 yada 16 haftadan sonra kabul etmiuorlar diye biliyorum ama sen yinede bir sor
Ayla63 Melekkaa yok ya ben akademide oldum sezeryan 38 de aradım dedim sezeryan olacam gün verdiler saat yedide gitim sezeryanımı oldum doktorun ve haberi yok asistanı randevuyu hazırlıyor
Mervelibol Melekkaa Melekkaa ben 32 itibariyle düzenli gittim urlaya ama öncesinde birkaç kez gitmiştim , eğer gebelikte riskli bir durum varsa almıyorlar , 37 haftadan önce olan doğumlarda da aynı şekilde almıyorlar
Melekkaa Mervelibol sancılar gelip gidiyor ama aynı seyrediyor hep şiddetlenmiyor yani büyük ihtimalle daha gelmeyecek
Melekkaa Mervelibol ilk doğumda yalancı sancı olmamıştı hiç hemen tuttu 1 gün sonra doğurdum ama bu çok farklı aha doguracam diyorum yok yanıltıyor Sağlıkla gelsinlerde önemli olan o
Melekkaa Mervelibol aynı benimkide öylr ama bel agrısıda şiddetli oluyor ona dikkat et dinlensen bile geçmeyecek agrı yaşarsan kesinlikle git doktora Belki hastanede denk geliriz dogururken 🤣