yagmurrrra Birikii @NerminAyla yine aynısı oldu çamaşır değiştim oturdum biranda su ggibi ıslandı doktora gidicem
NerminAyla yagmurrrra anladım benimki de bir anda olmuştu bir de öncekilere hiç benzemiyordu tam su gibiydi şeffaftı. Ben de iki gün soru işaretiyle geçirdim. İki günde beş kez tekrarlamıştı, sonra acile gitmiştim. Hayırlı haberlerle gidil gelirsiniz inşallah
Ummuarbc yagmurrrra o zaman akıntın da olabilir canım bende çünkü akıntı oldugunda çok gibi hissediyorum birden gidip bakıyorum birazdik akıntı olabiliyor kontrol et duruma göre gidersin doktora o zaman anlattığına göre akıntı senin ki
yagmurrrra NerminAyla of hala hazırda bekliyorum gitmedim daha bekliyorum bidaha olcakmı diye daha olmadı
yagmurrrra Sainmizgin @Ebrar042 Bidaha olcakmı diye hazırda bekledim 2 kere oldu daha olmadı kasılmalarım hep oldu ama kendi doktorum olmadığı için gitmedim daha olmayınca yattım uyudum yarın sabah gidicem kendi doktoruma
Sainmizgin yagmurrrra keşke bi acile gitseydiniz ama yinede siz bilirsiniz doktorunuzu aradığınız zaman gelmiyormu gece dahi olsa
yagmurrrra Yazmelegi_ @Sainmizgin @Rabiul Bayram dolayısıyla yoktu burda tatile gitmişti.. Sabah gidicem bakalım ama su olsa devamı gelirdi diye düşünüyorum kesildi mesala bugün olmadı
gizem-cbn yagmurrrra bi çeşit test var o testle bakabilirsiniz bende acile gitmiştim baktılsr akıntıymuş