Nurakdas- Bbk88 canım bende bunu çok yaşıyorum, çok fazla akıntım vardı birde kasıklarım çok ağrırdı ama illa enfeksiyonda idrarda yanma falan olacak diye bir şey yok kesinlikle, alltan muayene etmişti rahimde enfeksiyon var dedi fitil kullanmıştım geçmişti ama belli bir zaman sonra tekrarlıyor yani sürekli dikkat gerekiyor bir de çok küçük kist var demişti doğum kontrol hapı vermişti 3 ay kullanımlık
Bbk88 Nurakdas- Canım evet ya millette yazmis herkeste oluyormuş ve hamilelerde özellikle ben kimyasal gebelik yaşadıktan sonra gittim doktora ilişkide de yanma ve kaşıntı vardı sonrasında fitil verdi doktor rahimde çok az bir enfeksiyon var dedi neyse sonra başka doktora gittim birsey yok dedi geçmiş dedi smear alırken akinti var dedi yine fitil verdi .sonra enfeksiyon falan çıkmadı smearde tertemiz çıktı hersey rahimde de enfeksiyon falan yok dedi.simdi aşılama sürecine giricem hsg çektirdim bir tupum tikali cikti doktor dedi enfeksiyon dan kapanmıştır bunları herkes yaşıyor bu kadar küçük ve hemen müdahale edilen şeyde nasil kapandı anlamadım sizde dikkatli olun lütfen:(ben şimdi asilama sonrasi tüp bebek yaptiricam tek tupum açık çocuğum llur ama yas 31 beklemek istemiyorum.
Bbk88 Deletedmom_98 haklisiniz ozaman aşılama icin gideceğim yakında doktoruma söyleyeyim baksın idrara falan da aklımda soru işareti kalmasin🥲🥰
Nurakdas- Bbk88 ya olsun sıkma canını, korktum bende Şuan enfeksiyondan tüpler tıkanabiliyormuş duydum bir kaç defa ama Şuan enfeksiyon geçirmeyen kadın yoktur diye düşünüyorum ama gebe kalan çoktur eminim ki, ablam da hsg çektirdi Şuan hamile hemen kaldı ondan sonra 3 senedir bekliyorlardı
Bbk88 gokyuzu777 Canım tüp bebek sürecinden önce herkese illa histereskopi mi yapılıyor ve zor bir işlem mi
gokyuzu777 Bbk88 şart değil. Bnm doktorum embriyo daha iyi tutunsun diye rahime çizk attı histereskopiyle. Genelde cogu hastasına uyguluyor. Anestesi ile 10 dk sürüyor. Sonrasında 5 gun kanamam oldu benım az miktarda canm
Bbk88 gokyuzu777 hsg de bir sorun cikmismihdi canım peki bana da der mi rahime çizik atalım diye iyi sevindim canım zor bir islem degilmis
Bbk88 Nurakdas- evet canım bu kadar herkesin geçirdiği bir enfeksiyon dan kazansaydı herkesin kazanırdı olacağı varmış diyorum demek Bu şekilde masallah hsgden sonra kalan çok var evet🥰
_Minik_ Bbk88 enfeksiyon için tahlil başka oluyor, ureaplasma, mikoplazma, trichomonas ve bir sürü. Enfeksiyon varsa türü belirlenmeli ve eşinle birlikte tedavi görmen şart. Enfeksiyon tüpü de tıkar, sperm kalitesini de bozar.
Edmr97 _Minik_ aynen katılıyorum bizde spermiyogram testi yaptık eşimle ikimizde tedavi görüyoruz . Spermde ureaplasma çıktı 15 gün (prezervatifle) korunmamız lazımmış. 15 gün sonra tekrar spermiyogram testi vericez bakalım temiz çıkarsa inşallah ondan sonra herşey daha kolay olacak inşallah 🤲🏼
Kb4576 Bbk88 yıllardır idrar yolu enfeksiyonu yaşayan birisi olarak yazıyorum genelde enfeksyonlarda kötü kokulu akıntı, idrarda yanma ve vajinada kaşıntı olur fitil kullanınca geçiyor benimkisi de ve o kötü kokulu akıntı yanma hepsi geçiyor beraberinde