Bbk88 Sevvalll42 canım geçmiş olsun kanallar derken anlamadım orayı ve nerde gordu tikandigini acaba wajinal ultrasonda mi sarı renk enfeksiyon evet diyorlar.git ihmal etme 💜
Sevvalll42 Bbk88 canım normalde hsg çekilmeden o kanallar gözükmez ama benim gittiğim doktor eskilerin doktoru ilimli bi doktor yaşıda var zaten kanal dediğim yumurtalıklara bağlı olan şey varya onu diyorum anladınmı
Kubradagdevren lilyum_ böyle çok afedersin kir gibi birikiyor dimi öyleyse idrar yolunda enfeksiyon vardır büyük bir ihtimalle ama sen yije de doktora muhakkak git genelde soğuk alınca olur diyorlar ama daha farklı şeylerdwn kaynaklı da oluyor çok geçmiş olsun
Kubradagdevren lilyum_ sağlık ocağı da olur şikayetlerinden bahset zaten hemen bir idrar istiycek çıkan sonuca göre de gebelik yoksa ilaç tedavisine başlar
Pinaryyy lilyum_ bende bu şekilde biliyorum akıntı normal bişey denmişti o yüzden bunun üzerine gitmedim bir daha
gokyuzu777 myangelson aaa benım sürekli tekrar eden mantar var eşimden geçiuo olabilir mi iyi ki söylediniz doktora gidelım bi cunku 3 kutu fitil kullandım tekrar ediyor. Bu süreçte 3 kere opu ,, 1 kere histereskopi yapıldı. Ondan mı acaba?
myangelson gokyuzu777 olabilir ben vücudumu takip etmistim yukarıda da anlattığım gibi hep duzeliyordu ne zaman hasta oluyorum mesela boğazlarım şişiyor doktorlar antibiyotik veriyor kullanıyorum hop hemen akşamına veya ertesi güne mantar başlıyor akıntı geliyor. İlk zamanlar mesela bunun mantar olduğunu bilmiyordum gittiğim hiçbir doktor bakma zahmetinde bulunmadı normal dedi geçti bekarken hadi anlarım da evliyken de bakmadılar hiç bu gittiğim doktor ultrasonda anladı direk sonra Smear yaptı kesinlestirdi. E tabi biz de mantar olduğunu bilmediğimiz için doktorlar normal akintidir dediği için ilk zamanlar korunmasız ilişki oluyordu sanırım eşime bulasti bu şekilde. Sonra ben fitil kullanıp duzeliyordum sonra eşimle korunmasız ilişki oluyordu hop bir daha ee dedim ne alaka bu sonra internette araştırdım baktım bir kaç kişi böyle bir sorun yaşamış eşli tedavi ile düzelmiş. Sonra kadın doğum doktoruma soyledim olabilir eşli tedavi yapalım sizi dedi sonra düzeldi maşallah hiç olmadı tekrar
Deletedmom_98 lilyum_ hayır alakası yok sizin söz ettiğiniz şdrar yolu enfeksyionunda olur ya mantar varsa kş beyaz akıntım var diyor mantar ile uyumlu o zaman dediğiniz belirtilerin hiç biri olmaz
lilyum_ Deletedmom_98 ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu yasıyorum. Bende ki belirtiler bunlar internete idrar yolu enfeksiyonu yazınca da bunlar cıkıyor. Ben sadece yaşadığım belirtileri yazdım. Konuyu da mantar belirtisi mi diye açmamıs ki enfeksiyon belirtisi mi diye açmış. Benim yazdıklarım da enfeksiyon belirtileri zaten
Deletedmom_98 lilyum_ mantarda enfeksiyondur yalnız vajinal enfeksiyonların basında gelir. İnternete burnum akıyor yazın kanser cıkar o yüzden internette böyle yazıyor sözleri cok anlam ifade etmiyor bemim için hanımefendinin yasadıgı mantar da olabilir ve dediğiniz belirtilerin hiç biri olmaz. Size gelince devamlı enfeksiyon yasıyorum demişsiniz idrar tahlilinizdemi yoksa kültürde mi cıkıyor kültürde cıkıyorsa antibiyotik duyarlılık testi yapıldımı yoksa rastgele antibiyotik mi verildi eger ki yapılmadıysa yapılmasını öneririm. Gereksiz kullanılan antibiyotikler enfeksiyonu tetikler. Her bakteri virüs de her antibiyotik ile tedavi edilmez . Sağlıklı günleriniz olsun
Bbk88 lilyum_ siz idrar enfeksiyonu olarak söylediniz zaten bana idrar da bunlar olur ozaman idrar enfeksohinum uok demektir bunu demek istediniz ben anladim😇
_Minik_ Bbk88 enfeksiyon için tahlil başka oluyor, ureaplasma, mikoplazma, trichomonas ve bir sürü. Enfeksiyon varsa türü belirlenmeli ve eşinle birlikte tedavi görmen şart. Enfeksiyon tüpü de tıkar, sperm kalitesini de bozar.
lilyum_ Bbk88 beni anlamanıza sevindim. İdrar yolu enfeksiyonu olmamasına ayrı sevindim. Çünkü çok zor bir hastalık gercekten🌸