YesimAykut Hvv68 pcos yok diyor doktorlar zaten amh 1,58 benim pcos olsa çok daha fazla olur diye düşünüyorum, yetmezlik var sanırım hormonlarım düşük
YesimAykut myangelson evet canım yumurta gelişiyor ama ilaçla, kendiliğinden doğal olsun istiyorum ben de inan ki sürekli tedaviden bunaldım son çare tüp bebek düşünüyoruz ama belki doğal olur diye çabalıyorum
myangelson YesimAykut sen bir doktor sor bakalım farklı bir doktora git. Zamanı gelmemiştir belki o yüzden biraz bekletiyor sizi en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah hepimize 🤲🏻🤲🏻
YesimAykut Kizaniminanasiyiim hiç duymamıştım ankaradayım çevremde ısırgan otu yok malesef olsa börek yaparım 😁
YesimAykut myangelson inşallah canım hayırlı zamanı bekliyor belli ki, teşekkür ederim inşallah Allah tüm isteyenlere versin🙏🤗
myavocado YesimAykut hay Allah ya inşallah kısa zamanda çözülür sıkıntı ne ise ama 3 yıl kısa bir zaman değil ki tüp bebek filan belki onerir artık doktorunuz, Allah yardımcınız olsun
YesimAykut myavocado sağol canım önerdi tüp bebek ama maddi durum pek iyi değil bizim ev aldık kredi ödüyoruz falan doğal yol bulmaya çalışıyorum, c life kullanayım bi de bakalım işe yarar belki olmazsa eylül gibi tüp bebek deneyeceğiz