YesimAykut Sevvalll42 doktora çok kez gittim de, sanırım tüp bebek deneyeceğiz ama normalden de herseyim iyi aslında keske normal olsa diye uğraşıyorum bir umut, olmazsa eylül gibi tüp bebek deneriz😐
YesimAykut Meltemm21 4 kez kullandım 3 kez de aşılama oldum gonal f kullandım ovitrelle kullandım ama ya çatlamıyor ya da başka sorun var çözemedim ki, normal yoldan büyümüyor yumurtam onu biliyorum doktor takip etmişti
YesimAykut ssa239688 benim çatlama sonrası hemen adet oluyorum öyle oluyor nedense, inşallah pozitiftir sizin❤️
YesimAykut myangelson ben 4 kez falan çatlatma iğnesi denedim olmadı, 3 kez aşılama oldum hala çocuğum yok ama çatlama da olmuyor ona bağlıyorum artık çünkü testler normal kan sonuçlarım iyi
myangelson YesimAykut benim bir arkadaşımın da yumurtalarda sıkıntı var amh düşük yaşı da baya var geç evlendigi için 40 üstünde çocuk olmuyor yumurtaları gelişemiyor tüp bebekte kullanılan iğneler ile geliştirdiler aşılama denediler olmadı sonra rahimde polip çıktı hiç yoktu böyle birşey arkadaşım histeroskopiyi kabul etmedi şimdi doğal yolla olmasını düşünüyorlar ama olmuyor yine. Sizin yumurtalar gelişiyor anladığım kadarıyla çatlatma iğnesi falan yapıldığına göre
YesimAykut myangelson aynen iyi bi doktora gitmem lazım medikal parka falan gideyim en iyisi tekrar hayırlısı teşekkür ederim
myangelson YesimAykut burada bir sor bulundugun ilden kadın doğum doktoru tavsiye üzerine git istersen çok oluyor burada doktor tavsiyesi isteyen belki vesile olur biri
ikiminikannesi_ YesimAykut benim böyleydi asla pozitif goremiyordum meğerse prolaktin hormonun yükselmiş oda yumurtanın catlanas8n8 engelliyormus adet okuyordum ama prolaktin lh hormonunun yükselttiği için catlama yokken
YesimAykut ikiminikannesi_ benim prolaktin normal değerdi hep, hiç yükselmiyor ama tekrar gideceğim doktora bakar herhalde değerlerime
myavocado YesimAykut doktora gidiyor musunuz, bazı durumlarda yumurta yeterince büyümüyor veya büyüsede çatlamayabiliyor. Yumurta geliştirici ilaç, çatlatma iğnesi gibi çözümleri var, bir doktorla görüşseniz kolayca hallolur.
YesimAykut myavocado 3 yıldır doktora gidiyorum evet yumurta uyarıcı veriyor doktor ama malesef olmuyor nedense
YesimAykut busraksm benim de oluyor canım o şekilde akıntı tam diyorum yumurtluyorum sonra ovülasyon testi yapıyorum negatif, adetten 2 3 gün önce de yoğun oluyor ama hiç yapmadım o günlerde ovülasyon testi çünkü zaten adet oluyorum sonrasında keşke bi yöntemi doğal bi çaresi olsa🙄
myavocado YesimAykut hay Allah ya inşallah kısa zamanda çözülür sıkıntı ne ise ama 3 yıl kısa bir zaman değil ki tüp bebek filan belki onerir artık doktorunuz, Allah yardımcınız olsun
YesimAykut myangelson evet canım yumurta gelişiyor ama ilaçla, kendiliğinden doğal olsun istiyorum ben de inan ki sürekli tedaviden bunaldım son çare tüp bebek düşünüyoruz ama belki doğal olur diye çabalıyorum
Hvv68 YesimAykut polikistik over mi var sizde? Bende pcos vardı o yüzden çatlama tarihleri belli olmuyordu ovulasyon testi çok işe yaramamisti. Bende spora başladım düzenli beslendim ve kafaya takmadım sonra 9 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Cok düşündüğüm için olmamıştı serbest bıraktım gebe kalmışım
YesimAykut Hvv68 pcos yok diyor doktorlar zaten amh 1,58 benim pcos olsa çok daha fazla olur diye düşünüyorum, yetmezlik var sanırım hormonlarım düşük