Canım ben zıbınları büyük alma taraftarıyım yenidoğan bebeğe 0-3 te olur bence
Hatta 2.aydan sonra 3-6′lara bile başlayabiliriz bebek bezini göz önünde bulundurarak söylüyorum 🤭 bu yüzden en az 10 tane uzun kollu,kısa kollu,askılı karışık olarak zıbın aldım. Tulum çok almadım, takımlar daha iyi oluyor dedikleri için. Hatta takımların patikli olması bile beni şimdiden pişman ettirdi birazcık 🥲 en az 15 takım aldım ucuz bulmuşken 3′lü, 5′li set olarak satılanlardan. Patiksiz altlı olanlardan da yine 3-5 pijama takımı olarak aldım. Tulum 6-8 tane var. 10′lu hastane çıkışı 2 set, 5′li hastane çıkışı 3 set, 20 tane falan çorap aldım 0-6 aylık 🥲 20 tane de ağız mendili, penye yeleği sanırım 2 tane var benim hatırladıklarım bunlar 🤗
Bu arada bu süreç çok masraflı 🥲 3-6, 6-9 bu yaz giyeriz gibi, bebeğin kilosuna göre de tabiki bu durum değişir 🙏 bu ay doğuruyorum zaten Allah’ın izniyle 🥹 ben ilerleyen aylarda alıcam büyük olanları, şimdi de var ama birkaç takım,tulum almışım sadece. Bana hediye gelenler de hep büyük ayları almışlar, dışarda giymeye cicili bicili elbiseler falan ben alırsam evde giydirmeye bir şeyler alıcam 3-6′dan sonrasını 🤗