gamze6606 37+1 deyim. Bugün açıklık muayenesi yapıldı, 1 cm açıklık varmış. 1 cm açıklıkla kaç hafta beklediniz doğumu :) bir de doktor 5 dk sürer ağrısı dedi ama eve geldim biraz ağrı yaptı bu bende normal mi?
Bennureyla gamze6606 1 açıklıkla ne kadar bekledim bilmiyorum ama 4 cm açıklıkla 9 saat sonra doğurdum. Tahminen birkaç gün önce 1 cm açıklık olmuştur çünkü minik sancılarım oluyordu doğum yaptığım hafta belki de daha önce
fermaneva01 gamze6606 doktorum muayene etti bir cm açıklık var dedi sevindim eve geldim uyudum uyandım tuvalete gittim nişanım geldi 😂 iki gün sonra da doğurdum 🤭
Sudenaz0105 gamze6606 kız benim 34 haftalık hem kısalma olmuştu ikinci kızda bide 2 cm açıklık vardı yinede 40+2 doğurdum 😂😂♥️
gamze6606 Bertug maşAllah benimki de bekler mi acaba o kadar🤔 açıklık olduğu zaman karnınız aşağıya düşmüş müydü? Bana bugün karnın aşağıya düşmüş doğum yakın dedi doktor
gamze6606 Bennureyla Benim de sancılarım oluyor ama nst de çıkmadı, yalancı sancılarmiş, sizin nst de çıkmış miydi sancilariniz
Annesloading Hafta 2 cm açıklık vardı Hergün 15/20 hurma Sıcak suda oturma Sıcak duş Duşta otur kalk Evde otur kalk Egzersizler Ahududu yaprağı çayı(çok faydasını gördüm) Kaynamış bir bardak süte bir kaşık zeytin yağ Merdiven in çık Cinsel ilişki Derken 40+0 da sancım olmadı için suni sancı için gittim 4 cm açıklık vardı suni sancıda 3-4 saatte doğum oldu
Bennureyla gamze6606 nstde bir sancı çıkıyordu her hafta o da doktor önemli değil diyordu . Ve ben bir şey hissetmiyordum
gamze6606 _Tazeanne karnın her zamankinden biraz daha aşağıda duruyor ve bebek artık rahme baskı uyguluyor. Ben aynadan baktığımda fark etmiştim, doktor da ultrason için karnımı actirdiginda fark etti. Bebek daha aşağılara inmiş oluyor.
gamze6606 Sudenaz0105 bende de rahim ağzı kısalması vardı, erken doğum riskim vardı. 37+2 olduk şimdi doğumu kolaylaştıracak tavsiyeler veriyor doktor😂🌸