Reyhan-v gata ikiz kuzenim doğurdu yakınımda oldu bütün süreç seni anlarım. Allah kolaylık versin iki bebek taşımak büyütmek zor ama Allah sabrını verir. Kendine ve bebişlerine cok iyi bak bol bol dinlen bi bebek bile çok heyecan vericiyken iki bebek düşünemiyorum 🥰🥰😍😍
leylaaa1268 Alynq oiyy, iyi yaptın canım, artk zaten fazla ayakta duramıyo insan, bende daha hazır değil çanta falan🥲onları halledicem İnşAllah, mayısa ne kaldıki Allahın izniyle😍🤲🏻
leylaaa1268 gata evett bende heyecanlıyım korkular oluyo tabiki bide ilk gebelikse daha çok🥲🤍ama bir yandanda kavuşunca başbaşka olucak bence ya İnşAllah🥹❤️🍓👼🏻
gata leylaaa1268 evet ilk gebelik olunca insanlar olacak nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor 🥰 tabiki heyecan hat safhada
leylaaa1268 1oglanannesi kız onlar olcak o kadar doğuma ne kaldı şunun şurasında Allahın izniyle, bel ağrıları falan normal bebişde büyüyo ya o yüzden baya artk ağırlaşıyo insan☺️☺️
Serendipity16 Deletedmom_98 öyle tabi de suyum mu sızıyor diye hep endişeleniyorum 2 kere test bile verdim bunun için inşallah bi sıkıntı yoktur
meraldurmaz Serendipity16 35+1 haftamız vve bende de aynı durum var sürekli ıslaklık var günlük pedimde endişelendiriyor bazen
Minik-aslan3446 leylaaa1268 32 olduk bizde heyecanliyim fakat hicbiseyimiz hazir degil gecmi kaldim sizce baslamalimiyim acaba
Serendipity16 meraldurmaz öyle ya sürekli de doktora gitmek istemiyorum ama bıktım valla bu durumdan sağlıkla vakti saatinde gelsinler inşallah
Ceed_mom 31+1 haftaligiz bizde bugün bebeğimin hareketleri farklı artık tekme değilde daha yumuşak hareketler ama daha hissedilir tabi büyüdüğü icinmi acaba sadece ittirip yer değiştirir gibi yapıyor
mrsckmkc Ceed_mom bu durum bende de aynı 33+3üm tekmeden ziyade dönmelerini el ayak hareketlerini hissediyorum