leylaaa1268 nasıl geçiyoo az kaldı artkk heyecanlıı🥹🤲🏻ayaklarnızda ellerinizde şişme başladımı? korkularınız falan varmı? 🥲❤️
Alynq leylaaa1268 33. Haftadayız çok heyecan var 🥹🫶🏻eşyalarımızı yıkayıp ütüledim çantamızı hazırladım ufak tefek buzluğa da bir şeyler atmaya başladım mayısta doğum olacak mayısa pek bir şey kalsın istemiyorum son birkaç haftayı dinlenerek geçirmek istiyorum.
Beybun_29 leylaaa1268 artık sadece sogsun istiyorum günler hızlı geçsin her gün sancidansa tek seferde sancı çok uykusuzum halsizim yorgunum artık heyecanliyim bugün yeni elbiselerini yıkayıp ütü yapcam 34+0 olduk
Serendipity16 leylaaa1268 34+3 mayısta inşallah doğum bu 2 hafta hemen geçsin istiyorum erken doğum riskim var korkuyorum akıntım çok çoğaldı sizinde çoğaldı mı ? Ben bütün işleri bitirdim riskten dolayı sona bırakmak istemedim inşallah vakti saatinde bebişlerimiz gelir ☺️
gata leylaaa1268 34+4 ikizlere hamileyim. Çok heyecanlıyım erken doğum riskinden dolayı çantam 30. Haftadan hazırdı zaten bugün filan da beşiklerini kurucam kokuları filanıydın diye. Pazartesi kontrolüm var gün verecek doktorum ya bu hafta ya da en geç diğer hafta. Çok stresliyim doğum sorması için siz de öyle misiniz ? Ben mi çok kuruyorum kayınvalidem gelecek bi süre (riskten dolayı 3 ay beraber yaşadık 1 aydır evinde doğum sonrası tekrar gelecek). Nasıl olacak alışabilecek miyim vs çok fazla korkum var siz de öyle misiniz ?
leylaaa1268 Alynq oiyy, iyi yaptın canım, artk zaten fazla ayakta duramıyo insan, bende daha hazır değil çanta falan🥲onları halledicem İnşAllah, mayısa ne kaldıki Allahın izniyle😍🤲🏻
Reyhan-v 35+2 ben de geldiiim 🥰🥰😇😇🙂 ben iyiyim çok şükür kilo almadım, hiç ödem yapmadım fink fink geziyorum hala 😀 karnım da çok büyümedi. Arada bir bel ağrısı hissediyorum o kadar heyecan ve korku tabi var ilk çocuğum olacak bir de.
gata Reyhan-v maşallah 🧿 ne güzel sizin adınıza sevindim böyle bi hamileliğim olmasını çok isterdim. Ben kendim o kadar kilo almadım ama ikiz olunca karnım büyük ve harekette çok zorlanıyorum 4 aydır da yatarak geçti çok zor günlerdi biter inşallah hayırlısıyla.
gata Serendipity16 akıntınız enfeksiyondan artmış olabilir benim çok artmıştı enfeksiyon çıktı yine antibiyotik kullanmıştım erken doğumu da tetikliyor zaten
leylaaa1268 gata evett bende heyecanlıyım korkular oluyo tabiki bide ilk gebelikse daha çok🥲🤍ama bir yandanda kavuşunca başbaşka olucak bence ya İnşAllah🥹❤️🍓👼🏻
gata Serendipity16 bilemem canım o zaman benim normalde beyaza yakın oluyor enfeksiyon arttıkça sarı oluyor ve çoğalıyor. Progestanı da çok uzun zamandan ağızdan alıyorum fitil olarak kullanmayı bıraktım ben
Serendipity16 Deletedmom_98 evet progestan oda yapıyor biliyorum da gün içinde hep böyle akıntım oluyor haftalardır var bu durum
Deletedmom_98 Serendipity16 her akıntıya enfeksiyon diyorlar öyle bişe yok idrar testi ile değil idrar kültürü ile enfeksiyon netleşir bu arada eritrosit lokosit 3-5 yuksek cıkıyor hemen enfeksiyon antibiyotik o kadar gereksiz akıntı normal hele ki fitil varsa cok normal
Reyhan-v gata ikiz kuzenim doğurdu yakınımda oldu bütün süreç seni anlarım. Allah kolaylık versin iki bebek taşımak büyütmek zor ama Allah sabrını verir. Kendine ve bebişlerine cok iyi bak bol bol dinlen bi bebek bile çok heyecan vericiyken iki bebek düşünemiyorum 🥰🥰😍😍
Serendipity16 Deletedmom_98 aynen yapıyor sizinde gün içinde hep geliyor mu akıntı ben sabah akşam kullanıyorum progestanı
Serendipity16 Deletedmom_98 benim çok nadir enfeksiyonum oldu sık sık idrar falan verdim bana da çoğu doktor akıntı normal dedi akıntının rengi önemli bu konuda bazen kanda enfeksiyon çıkıyor benim oda çok az oluyor antibiyotik vermediler hiç
Deletedmom_98 Serendipity16 alsam ve sabah geliyor devamlı değil sabah saat 7 de koyuyorum 12 gibi su gibi akıyor valla
Haticeburak06 leylaaa1268 benim ellerimde şişme başladıııı🥺 kan gitmez gibi olup uyuşuyor ve şişiyor o gün tuzlu yemesem bilee Benide iyice heyecan basıyoooo😁 33+1
Serendipity16 Deletedmom_98 öyle tabi de suyum mu sızıyor diye hep endişeleniyorum 2 kere test bile verdim bunun için inşallah bi sıkıntı yoktur
1oglanannesi leylaaa1268 evett 34+5 hafta elim ayaklarim sisti yüzüklerim olmuyo artik o derece 😅her gun kasıklarim belim agriyo neden bilmiyorum erkenmi doum yapicam diye ödum kopuyo 🥲
leylaaa1268 1oglanannesi kız onlar olcak o kadar doğuma ne kaldı şunun şurasında Allahın izniyle, bel ağrıları falan normal bebişde büyüyo ya o yüzden baya artk ağırlaşıyo insan☺️☺️