feridelevent_08 8 nisanda yumurtlama oldu değerlendirdik 5 gün geçti belimde ağrı alt karında şişlik sağ bacağımda hafif ağrı ve uyuşma var adetimede 7 gün var test yaptım az önce direk 2. Çizgi belirdi gebelik olabilir mi 🥺
sweetmom_ feridelevent_08 inşaallah vardır. Bende bir hafta verken test yaptım silik Çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Bu da benim ki. Bence sizinkinde de vardır.
Babymom-2- feridelevent_08 benimde böyleydi ilişkiden sonra 10. Gün öğrendim bundan biraz daha belirgindi şuan 5 haftalık inşAllah sizinde öyledir
feridelevent_08 B1cnm bende öyle biliyorum ama ne bileyim bende şaşkınım test yaptım çıktı testime baktınız mı
prens_prenses_annesi B1cnm bnim 10 gunde cikti kandada 152 cikti imkansiz diye bisey yokhemde bariz blliydi yni cizgi
B1cnm BirPrensBirAnne erken gebelik testine güven yok bu sene burda yakın cevremde çift çizgiler belirğin gördük ama gebe değilermiş o yüzden diyorum 8 gün idarara geçmesi ne bilim inşallah vardır tabi 🌸
BirPrensBirAnne B1cnm yok zaten bende hiç yaşamadım adete 10 gün varken öğrenmek ama bu uygulamada herşey oluyor 1 haftada öğrenenler var 10 günde vs vs o yüzden sende imkansız deyince dedim nasıl imkansız 😂