Gamzegormus Haziran anneleri merhaba bebeğiniz için alışveriş yapıyormusunuz, ben henüz hiç birşeye el atamadım 😏
deletedmom01 Gamzegormus bende bikac bisey aldım. Onun dışında daha bisey almadım ama almayı düşünüyorum ☺
Duygumm333 Gamzegormus ben biseyler almaya basladim 18+3 teyiz allaha sukur..cok almadim ama yani umarim 😉
Gamzegormus Drngrkm bende heves ediyorum ama halsizlik ve yorgunlukla beraber hiç dolaşıp bakamıyorum
Gamzegormus Drngrkm bende heves ediyorum ama halsizlik ve yorgunlukla beraber hiç dolaşıp bakamıyorum
Ruyaa Haftayı gecırıp baslıcam canım. Ama 4 lı testım 170/1 cıktı bıraz tedırgınım salı gunu kontrolum var bakalım. Sızler yaptırdınızmı rısk durumunuz ne ?
Gamzegormus Ruyaa bende herşey normal çok şükür 🙏🏻 seninkide güzel geçer umarım içini ferah tut Canım
Ruyaa Gamzegormus daha once bır melegımı topraga verdım korkum endısem cok. Abısının hıc bseyı kullanılmadı zaten ama bu kız cok ıstıyorum bseyler alıyım ama korkuyorum ıste 😑 hepımız sag saglım kavusalım ıns 🙏🏻
Gamzegormus Ruyaa inşallah Canım herşey çok güzel olsun inşallah stres yapıp üzme kendini ikiniz içinde zararlı 😔
Sara Ruyaa Bende melegimi topraga verdim bendede ikinci gebelik insallah hayirlisi olur berkede ucun bizimucunde
deletedmom01 Gamzegormus bencede iyi olur bebegeme kiyafetlerde gelmeye basladi bi yengemin ikiz bebekleri vardi bi kizi daha oldu kullanmadigi okadar cok sey varmis ki paket icin hediyeler falan onlari bana gonderdi yarın elimde olacak onlara bakicam neler var yada yok ona gore devam edicem alisveris yapmaya ☺ Hastane cikisilarini havlu battaniye falan alirim zibinlarini aldık sayilir zaten ☺
Duygumm333 Gamzegormus valla ben e bebekten aldim canimcim..hem uygun hem kullanisli seçtim sahsen..marka takintim yok..fonksyonuna bakiyorum herseyin
Gamzegormus deletedmom01 bana kalsa dükkanları satın alırım bebeğim için sendede oluyormu her gördüğünü alma isteği ☺☺
deletedmom01 Gamzegormus Ewet bendede oluyor 😂☺surekli kendi kendime liste yapiyorum sonra bastan yaziyorum biseyler yapiyorum ☺☺ magazaya girince herseyi alip cikmak istiyorum bide kızım olacak surekli eteklere bakiyorum ☺☺
Gamzegormus deletedmom01 benim oğlum olucak hayırlısıyla bende ayakkabılara sweetlere bakıyorum hep 😇😇
deletedmom01 Gamzegormus evet erkek bebeklere gore o gomlekler yada bakımlar oyle hos ki ☺☺ Hersey cok guzel ben civilden alisveris yapmaya basladım cok kaliteli tavsiye ederim battaniyesini ve havlusunuda oradan alicam biberonlarida gayet iyi bakalim ☺
Gamzegormus deletedmom01 bende ordan almayı düşünüyorum çoğu şeyi Peki beşik puset vs aldınızmı ben onları nasıl seçiçem hangisi daha iyi olur bilemiyorum
deletedmom01 Gamzegormus Besigi annemler alicak buyuyen beşik aldirmayi dusunuyorum ama kararsizim.Bebek arabasi cok pahali bisey dusunmuyorum nerden alirim tam bilmiyorum ☺puset almıycam port bebe ve bebek cantasini yengem hediye ediyor onu kullanicam kullanabilcegm zamana kadar ☺
deletedmom01 Gamzegormus Biberon ve emziği wee baby alıcam biberon temizleme fırcasiyla beraber. sampuan setlerini islak mendil fln. Unı baby alicam ☺