Zeynomsu Ay sacma sapan konusmus. En dogrusu normal dogumdur, zorunlu veya acil bir durum olursa sezaryen yapilir. Tum dunya bu sekilde yapiyor. Bir turkiyedeki kadinlar bozuluyor he normal dogumdan 😂 kilosu da gayet normal hic iri felan degil. Normal olmasi gereken kiloda. Bunlarda zayif olur ayri dert. O haftada bebek 1,5 kg mi olsun ne olsun. 3 kg gecmis olur aman iri bebek soyle de boyle. Ay burda okuduklarimdan biraz gına geldi gercekten. Ben yurtdisinda yasiyorum, 31 haftalik olduk bebegim enine pozisyonunda surekli, bugune kadar yapilan butun ultrasonlarda o sekilde duruyor. O sekilde normal doguramam, fakat doktor dondermek icin ellerinden geleni yapicaklarini soyledi. Yani son ana kadar dondermek icin. Her gun dua ediyorum insAllah donerde sezaryen olmak zorunda kalmam diye. Ilk dogumum normaldi, ikinci sezaryen olursa cok kotu olurum. Bakacak hickimsemde yok. Bi bucuk yasinda kizimda var onu dusunuyorum. Normal dogumdan sonra ayaktaydim, her isimi gucumu yaptim kimseye muhtac olmadim. Simdi de insAllah bu sekilde olur. Kimsenin dedigine bakma Allah askina. Sezaryende bir dogum sekli ama unutma bir sonucta bir ameliyat geciriyorsun. Dogumdan sonra senin iyi olman gerekki bebege bakabilesin. Evet normal dogum inanilmaz sancili bir surec, ama bir can dunyaya getiriyorsun farkindaysan. Kolay mi olucakti yani? Ayrica herkesin bunyesi, fizigi, cilt yapisi ayni degil. 6 kez dogum yapmis birini taniyorum hicbir sorunu, hic kesi de yapilmamis. Bir normal dogumdan sonra bozulanda var, sezaryenden sonra vajinal genisleme yasiyanda var 😂 yani sezaryen oluyorum bu idrar kacirma vesayre olaylarini yasamam saniyorsan hepsi mumkun. Tamamen senin yapinla alakali. Dogum seklinle degil.