berna-24 Akyuz_90 Allah razı olsun 🤲🏻 sizde alırsınız inşallah belden aşağı da genel de aynıymis çok şükür sorun yaşamadım uyanamamktan korkuyordum bende bebeğimi doğar doğmaz görmek güzel bişey ama yukarı Birlikte çıktık buna şükür 🤲🏻
berna-24 Nihal1907 bence yanlış ölçüm zaten farklılık gösteriyor ultrason ile ama dogdugunun ikinci günü kilo kaybı oldu sarılık başladı bugün de yatisi yapıldı oğluşumun 😢 iyi olur inşallah duaniza ihtiyacım var 🤲🏻
berna-24 Mayaaa34 belim ağrıyor dedim bebek sertlesiyordu karnımda ikinci sezaryanim olduğu için sezaryana alalım seni dedi ve aldı kavuştum oglusuuma ama bugün yatisi yapıldı sarılık için inşallah iki güne çıkarız 🤲🏻
berna-24 Anneeadayi3 odaya gelince 5 saat sonra ayağa kalktım ben altımı aldilar üstümü giydirmeye yardımcı oldular
Anneeadayi3 berna-24 o zaman sadece bebeğin kiyafetlerini veriyorus ameliyathaneye bizlik birşey vermiyoruz doğru mu
berna-24 sukran0046 evet genelde öyle oluyor ama çok şükür o akşam iyi insanlara denk geldim çok ilgilendiler yukarı çıkınca da aynı şekilde çok güzel geçti özelden tek farkım odamızda ki TV çalışmıyordu 😂😂 odamız deniz manzaralıydi bu hizmet özelde yok 🙈🙈😂😂
sukran0046 berna-24 acilde olanlar genelde çok sinirli oluyor bilmiyorum onlarda sanırım yorgunluktan bazıları cok kırıcı oluyor
Zeyd_Mom_22 berna-24 evet o oluyor yara yapıyor bence onu atletin üstünden bağlayın rahatsız etmesin sizi. Geçmiş olsun şimdiden🌹
Zeyd_Mom_22 berna-24 ha siz onu diyorsunuz kusura bakmayın ben bandaj sanıyordum🤦🏻♀️ ha o oluyor sonra geçiyor merak etmeyin🌹