Merhabalar hayırlı bayramlar herkese. 11/04/2024.💙 Bende doğum hikayemi anlatmak istiyorum. 36+6 haftalık gebeydim ki düne kadar 🤭 doktorum bayramda acile kontrole gel demişti. Bende iki gün öncesinde ailevi sorun yaşadım ağrılarım vardı daha sonraki gün de biraz temizlik biraz dolaşalım derken ağrım arttı bende acile kontrele geldim. Net de sancı acilmam çıkmadı ama ağrım geçmiyordu bebek sertlesiyordu. İkinci gebeliğim ilki sezaryandi bu da 7 yıl sonra hediye geldi. Acildeki doktor ağrın geçmezse sezaryana alabileceğini fakat solunum sıkıntısı olursa kuvez yeterli değil sevk olabilir dedi. Bebeğin kilosu 2950 Gr dedi. Neyse akşam 9 da girdim acile net serum tahlil derken saat 11i buldu doktor yatisini yapalım eşinle konuş bebeğin eşyalarını getirsin dedi. Dua ede ede girdim sezaryana acildeki herkesten Allah razı olsun hepsi çok iyiydi. Eşim eve gitti eşyaları almaya beni hazırladılar. Anestezi doktoru genel uyuyacağım dedi bende genel istemiyordum bebeği görmek için ama acil olarak ameliyata alacağı için genel olmam gerektiğini söyledi çok yardımcı oldu ameliyatim bitmişti ve doktorlar çok güzel herşey çok iyi diyorlardı bende uyanmaya başlamıştım direk bebeğimi sordum odaya çıkaracaklarini söylediler beni odaya getirdiler oğluşumu da odaya getirdiler. Sezaryan da korkulacak bişey olmadı şükürler olsun titreme üşüme oldu sadece sonra odaya gelince biraz ister istemez ağrı oluyor oda serumlar sayesinde kolay atlattım. Kum torbası koydular kan geçsin diye herşey güzel ilerliyordu. Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür kilosu solunumu gayet güzeldi 3250gr doğdu haftasına göre çok çok iyi dedi doktor gitmicek demi dedim çok şükür emdi sütüm hemen geldi Rabbime şükürler olsun ki bebeğim kuveze gitmedi sag salim kucagima aldım. İlk gecemiz çok güzel geçti. Bugün gözlerini tam açmaya başladı kakasını vs yaptı emmesi gayet güzel bir maşallahınızı alırız teyzeler 🧿🧿🧿 sadece sağ gogsumu emdi sol tarafı da sabah sagdim verdim sonrasında orayı da rahat kavradı kolumda damar yolu olduğu için bide sol göğsümde kemik bükülmesi var benim o yüzden zorladı ama bugün zorlanmadım. Çok şükür bin şükür Rabbime 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 darısı kavuşmayı bekleyenlerin başına 🥰 sormak istediklerinizi veya merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ☺️🙈