Runrun2 Adetim 3 gün geçti kan verdim ilk değerim 14tü 4 gün sonra 144 oldu 2 gün sonra 277 çıktı. 10 ay önce dış gebelik geçirdim biraz tedirginim
Senmsii Runrun2 Şuan için değerler normal duruyor canım devam et beta vermeye keseyi görene kadar ferah tut içini
Bbuse12 Runrun2 cok test vermeniz sizi strese sokar adet gecikmenizden 1 hafta sonra doktora gidersiniz
ilknurkaya52 Runrun2 canım betani öncekilerle karsilastircaksan önceki verdiğin test saatiyle aşağı yukarı aynı zamanda yaptır ki iki katı çıktığını gör ben bu yüzden sırf 4 defa baktırdım
Gulkant_24 Runrun2 biraz düşük gibi ama düzenli yükselmesi gerek ben adetim den 7 gün önce test verdim 80 idi 1 hafta sonra 50005 çıkmıştı
Runrun2 Ayın 17sine randevu aldım gitmeden bir gün önce yine kan vereyim diye düşündüm acildeki doktorda öyle söylemişti ama işte kuruntu yapıyorum biraz
Runrun2 Sanki sağlıklı gebeliklerde değerler daha çok artiyomus gibi geldi buradaki kişilerle kıyaslayınca tabi kiyasta doğru degil
myavocado Runrun2 yok normal bence artışları, sağlıklı gebelikte iki günde iki kat artması gerekiyor diye hatırlıyorum, artışa göre bir sorun gözükmüyor bence inşallah güzel haberler alırsınız, randevuya da az kalmış 🙏
Runrun2 ilknurkaya52 144 cikanla 277 çıkan değerim arasında 47 saat filan vardı sanırım :) onada dikkat etmeye çalıştım
ilknurkaya52 Runrun2 ben saat farkı olacağını bilmiyordum açıkçası ilk gebeliğim ve tedaviyle oldu çok şükür 🤲🏻 176 baktirip sonrasında 277 çıkmıştı ama saat farkı vardı sonra tekrar baktırdım çok şükür iyi
Runrun2 ilknurkaya52 dayanamayıp yarın kan verecek gibi hissediyorum iyi mi yaparim kötü mü bilmiyorum ama boylede küçükte olsa bı stres oluyorum iyi olmasına rağmen
ilknurkaya52 Runrun2 bende çok sıkıntı etmiştim çok şükür sonra ki verdiğim iki testim de güzel çıktı seninde inşallah güzel çıkacak sıkma canını stresten de yapma
Gulkant_24 Gulkant_24 ama var gibi biraz daha bekle bence hem varsa bile ultrasonda 6 hafta önceden belli olmuyor ben öğrendim 2 hafta sonra kontrole gittim net bir sekilde gördüm hayırlısı olsun senin için 😇
Runrun2 Gulkant_24 ben geç döllenme olabileceğini düşünüyorum bklm hatta tahmini yumurtlama zamanımda hiç yumurtlama belirtileri hissetmemiştim bir hafta sora belirtiler başlamıştı bu ay geç yumurtladim galiba demistim
Gulkant_24 Runrun2 aynn olabilir geç döllenme olduysa eger geç gözükür o yuzden suanlık Tek yapacagın beklemek ve adet günün geçmiş miydi lan verdiğinde
Runrun2 Gulkant_24 Gulkant_24 ortalama 35 36 günde adet olurum ama bu 40 a çıktığı zamanlarda oluyodu
Runrun2 Evet 3 gün geçmişti 14 çıkmıştı ilk degerim yalnız soyledigim gibi tahmini adetimden geçmişti çok düzenli sayılmazdı adetim
Gulkant_24 Runrun2 daha erkendir o zmn beklemeni tavsiye ederim ama 15 gün sonra bi kontrol amaçlı git Çünki varsa bile ne ultrasonda görebileceksin ne de kalp atışını duyacaksın oyle oluncaya var ama yok gibi hissediyorsun omu görene ve kalp sesini duyana kadar bende öyle oldum geç döllenme oldu 2 3 kere gittim gittim geldim görmedim hissedemedim sadece kan verdim hep 😂😂😂 o yuzden 2 3 hafta beklemeni tavsiye ederim hem bebeğimi görmen ve kalp atışını duyman için