Kardeeleen Kızlar merhaba 31 haftalik gebeyim sıvı şeklinde akintim oluyo idrar değil çünkü kokusu yok suyummu geliyo ne oluyo anlamiyorum ne yapmam lazım
Deletedmom_98 ssevilmommy nerden biliyosunda bu kadar net konusuyosun allahım ya ultrasonla kontrolmü ettin naptın da bu netlin felaket tellalı
Kardeeleen Yok hiç ağrım yok ama arife gününden beri sağ bacağıma basamıyorum kalcamdan bacağıma.bisi batıyor basamıyorum
Rumeysacelikk46 Normal akıntı büyük ihtimalle bende de oluşuyordu doktoruma sorduğum da , suyun öyle az az idrar kaçırma gibi gelmez bardaktan su boşalır gibi gelir ve ara ara değil uzun süre durmadan devam etmesi gerek dedi ☺️
_almirasmom ssevilmommy su bırden şaldır şaldır gelır azar azar gelmez senın yaşadığını bi başkası da yaşıcak dıe bişi yok ayrıca ınsanları korkutmaya bayılıyosunuz
Deletedmom_98 ssevilmommy bende aynısını yasadım iki gün önce hemen acile gittim amnisure testı yapıldı ve sonuc idrarmış. Senin yasadıgını herkes yasayacak bişe yok aynı sekilde benimde bu kadar net konusup insanları panikletme
Temmuzmucizesi26 Kardeeleen mutlaka acile gidin burda ne desek yalan olur haftanızda erken daha riske atmayın
ssevilmommy _almirasmom inşallah dedigin gibidir canım hanımefendi buraya girerse tekrar konuşuruz :)
Cennet_kusum16 Kardeeleen canım büyük ihtimalle enfeksiyon kaynaklı akıntın çoğalmış olabilir su bu şekilde gelmiyor ama vakit kaybetmeden tedbir amaçlı hemen hastaneye gitmen gerekiyor. Bazen su sizinti şeklinde de gelebiliyor kontrolünü yapsinlar ona göre enfeksiyon varsa ilaç versinler. Enfeksiyonda erken doğuma sebep verir.
Serendipity16 Kardeeleen doktora gidip test yaptırın tabi ki ama benimde böyle su gibi akıntım oluyor kaç kere testte yapıldı çok şükür su değilmiş akıntı oluyor
busraali22-08 Kardeeleen bende su korkusuyla gittim ama akınti dedi ebe. Ama siz yine kontrole gidin bazı gebelerde kese yırtığı olup sızma yapabiliyor ben onun korkusuyla gitmiştim. Hiç bı durumu ihmal etmeyin. 💖💖
Aysemm44 Kardeeleen Bende hissetmiyorum ama bakınca ıslaklık var daha dün hastanedeydim hicbişey yok dediler bebek baskı yapınca olur öyle dedi bebeğin ayakları asagıdaymş baskı yapıyormş
asell13 Kardeeleen en iyisi bi doktora git canım ped veriliyor su mu akıntımı anlaşılıyor biz ne desek doğru olmaz haftan küçük riske atma. Su genelde kontrol edilmez şekilde gelir evet tutamazsın yani ama kese delinirsede sürekli sıza bilir bilemiyorum en iyisi doktora git bence
Ecekazan11 Kardeeleen bnde senin gibi yaşadım bebeğimin suyu az ve doktor suyun gelirse bana haber ver dedi sürekli bı ıslaklık hissediyordum ve iç camasirim nemli oluyordu bende suyum geliyir sanıyordum ama. Bebek bsski yapıyor diye normal bana doktorum bir çay bardagindan su akrcasinami geliyordu dedi yok dedim dediki su ksnla birlikte gelir anlamamk elde değil ki egerki aminyo sıvısı üsten delinmisse bu akıntı şeklinde gelir ve bunun testleri var öyle bı ihtimal varsa doktorun önlemini alır kendini stere sokma sen strese girersen bebeğinde girer sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️