Obsesifk Lala4e4ka Travozol krem var hamilelikte de kullanabiliyorsun zaten o kaşıntıyı geçiren rahatlatan tek şey ama çok kaşıma tahriş olursa krem daha çok yakar bende de antibiyotikten sonra başladı kaşıntı hemen sürdüm kontrole gittiğimde söyledim doktora iyi yapmışsın dedi dışı yeşilli beyazlı
aasenamerve Lala4e4ka bakteri ya da mantar olabilir doktorunuza danışmadan asla ilaç kullanmayın akıntınızın türüne ve gerekirse tahlillerinize göre ilaç başlayacaktır size.
husniyealtun Mantar oldun muhtemelen canim. Druna haber ver tavsiye ile birsey sakin kullanma.. pamuk camasir kullan gunluk ped vs asla kullanma varsa pamuklu ara bezi desigimiz akinti bezin onlari kullanabilirsin. Bol su ile yika hep kuru olmasina dikkat et. Sabunlada temizleme phi bozulmasin
MerveHandeSyed Obsesifk hyr asla kullanılmıyor travazol ben doktoruma sordum yanlış bilgilendirmeyin yüze bile kullanamıyorsunuz travazolu benim yüzümde mantar oldu hamileyken vermedi doktor
ZeynepAraz Bende de aynı belirtiler var 31 haftalığım ve akıntım süt kesiği şeklinde idrar yaparkende kasiklarima ağrı giriyor 😞
A1907 Lala4e4ka canım günlük ped kullanımı gebelik olmadıgı durumlarda bile kişide tahrişe yol acabiliyor. Bende gebelikten once olmustu agdacım soylemişti bırakmamı ve anında bıraktım düzeldi. Seninde ondandır büyük ihtimal. Bir de hamilelikte bu haftalarda akıntılar ypgun oluyor. Sık sık camasır değiştirmek güç oldugundan günlük pede ihtiyac duymussundur ama onu hemen bırak ve mümkün oldugunca camasırını değiştir temiz ve kuru tut. Peceteylede destekleyebilirsin pedden daha iyi. Birde travazol kremin hamilelik de kullandıgını biliyorum. Cok rahatlatıcı bi krem aynı gün geciriyor. Bende zaman zaman kasıntı yasadıgımda hemen sürüyorum. Ama senin kac gundur ne zmndır var ilerlediyse doktora danısmadan tabiki olmaz. İstersen once bi ara görüş sonrasında ona gore uygula. Eger ileri dereceyse baska bir yöntem uygular belki. Geçmiş olsun
Brcntyfr Benim kardesim elma sirkesi ile kurtuldu mantardan gebeliktede sknti olmuyo diye biliyorum. Doktoruna danisip biraz arastirirsan uygulayabilirsin. Yapabilirsen kendin yap elma sirkesini bilen birilerinden. Bende idrar yolu enf kullandim elma sirkesini cok fazla iyi geliyo insallah kurtulursun bir an once.
Gfrnszgn Brcntyfr elma sirkesi 1 günde olan birşey mi arkadaşım elma sirkesi yap diyorsun kızın durumu acil elma sirkesini yaparsın karanlıkta 20 gün ağzını açmadan karıştırmadan bekletirsin 21.gün açıp karıştırır kullanırsın😉 21gün kaşıntı için bekleyemez sonuçta
Sibelselim Lala4e4ka benimde vardi yanma kasinti klorsuz su ile karbonati karıştır her tuveletten sonra yada gun de iki uc kez bu su ile temizle. Cok iyi geliyor benim oyle geçti. Yada sirke ve yine klorsuz su ile karstir oylede temizleyebikirsin o da iyi geliyor ama en iyisi karbonatli su
kelebek77 Lala4e4ka Lala4e4ka bana ikiçeşit fitil krem verdi esimde kullansin diye 3 günde gecti benimku cok kötüydü sürekli süt kesigi gibi seyler geliodu 😐
Bebis Lala4e4ka can sodali su ele yuyun, karbonat odu,men 19 heftedeyem indi olurem qawinmadan,birde maye ag fason birwey gelir,2ci gun hekime gedecem gorum nedi bu, sodali su mene komek elemedi,klatrimazol kremi surturdum o azca komek edirdi
Ayten94 Lala4e4ka Ən yaxsşisi marqanizli sudu can,bir damci qat suya yuyun,çaliş ozunu de quru saxla,gundelik paket yox,marli istifade et...Cox pis şeydi o qaşinti,hele goyneme umumiyyetle dehsetdi😐
Sibelselim Lala4e4ka Marketlerde karbonat satılıyor. Küçük paketlerde onlardan bahsediyorum. ☺ o paketin yarisini 2.5 subardağı içme suyu ile karıştırırın her tuvaletten sonra veya gün de iki veya üç gün temizleyin iyi gelir inşallah.
Ayten94 Bebis həə o krem de yaxşidi ancaq muveqqeti aparir,men goynemem olanda vurmuşdum onu,sonra tampon qoydurdum,keçdi hamisi
Lala4e4ka Bebis mende qawinmadan uje kecib goyneyir olurem cox pis. Hekime getmiwdim wam yazdi bide deklosit maz onlarda xeyir elemedi ama