Ays-0 Dora22 inşallah canım ya normalde asla takmiyodum bir şekilde çıkacak bebek diyodum şu 2 3 gündür rüyalarıma kadar giriyor
Ays-0 asennaa abartılı korkulu anlatanlarin saçmalığı işte korkutuyorlar böyle insanları çok etkilendim ben
Ays-0 yeschef-13 evet bende böyle düşünüyodum bı şekilde çıkacak bebek ve acısız bı süreç değil kesinlikle, abartanlar sağolsun 🙄
Ays-0 Gulsah-207 strese illaki girecektim ama daha çok erken son aylarda girerim diye dusunuyodum 😂 biraZ erken oldu stresim geçer inşallah
Kahverengi Ays-0 valla bazı insanlar abartmayı çok seviyor ya hiç korkma şöyle söyleyeyim normal iğne daha çok acıtıyor
yenidenanne34 Ays-0 sezeryan dogumun en acısız kısmı o igne anı aslinda 😅 koluma damar yolu açılırken bile daha cok acımıştı hiiic korkma o igneden
Ays-0 Zehraargan bende doğurup böyle yazmak istiyorum 😂 kendi kendimizi strese sokuyoruz aslında da engel de olamıyoruz işte
Zehraargan Ays-0 Ben ağlayarak girdim doğuma iğneyi vurduktan sonra bu muymuş dedim hiç hissetmedim bile çok rahattı doğumum
Gulsah_09 Ays-0 canim benim asla olmaz inan ki asla hic bir surecinden korkma bebegine odaklan o guzel anlari emin ol tekrar tekrar yasamak isticeksin cok cok guzel.gecsin insallah
Bahar-sarioglu Ays-0 Arkadaşınız acı eşiği belliki çok düşük ben hissetmedim bile ikinci sezeryanim olcak onda da aynı spinal istiyorum.Kendinizde olacaksınız bol bol dua edin doğum sırasında Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Asd123asd Ays-0 ikiside kolay değil aslında kişiden kişiye göre değişiyor. Umarım kolay bi şekilde atlatırız 😌