Dlar Ebrarabla_06 😅 aman masallah hareketli bebek iyidir de ağrılar sana binada yüklenmiş canım valla üzüldüm bende de kramp başlamıştı magnezyumla çözdüm gibi bide aşağıdaki bazen baskı yapıyor aklımı çıkarıyor 😅
Ebrarabla_06 Dlar kız valla herşeyi yaşiyorum bende magnezyum yerlerde valla hiç yükselmiyor 🤣🤣 bebek o kadar aşağı da ki benim ki sanki gelecekmiş gibi 🤭🤭😅😅
Dlar 1zehrs aynı karmaşa ve korku duygularını aynı bu şekilde yaşıyorum kizim var 2. Geliyor gelsin hemen ayrı biraz daha tek çocukla vakit ayrı istiyorum değişik kafalar 😅
1zehrs Dlar aynen hamileliğimin devam etmesi mi daha korkunç yoksa 2. Çocuk lohusalık mı karar veremiyorum 😂😂😂
Dlar Ebrarabla_06 ay aman Allah korusun zamanında doğsunlar biraz bu seneki çocuklar sabırsız gibi geldi bana zaten
Nalinnn14 Ozlmcnn6 bebeğin bi yere toplanmasından dolayı uyanıyorum bazen bel ağrısı bazen çok sıcakladığım için hiç belli olmuyo yani 🥲
Merve_3351 Dlar rahim ağzı kısalığı varmış bebeğin poposu yakınmış onun için fitil ve ilaç kullanıyorum dinleniyorum ufak tefek ev işleri o kdr insallah birazdaha sabreder🫠
Nalinnn14 Dlar inşallah gerçekten son dönemler çok zor geçiyor göğüs kemiklerim ağrıyo bebeğin baskısından