Dlar MahurunAnnesi geçmiş olsun canım 🙏2 gebeliğim evet canım ikinci ama aradan 5 sene geçtiği için hiç bir şey hatırlamıyorum resmen yaşadıkça jeton düşüyor 😅
MahurunAnnesi Dlar yaa benimde 4 sene ama hamileliği kolay gecirengillerden olamadık demekki 😄yok yok resmen herşeyi full yaşıyorum neyse sabır az kaldı cok şükür iki yeto Allah isteyen herkese nasip etsin benden bu kadar 😂
Dlar Bahar-sarioglu geçmiş olsun canım🙏 zaten tek zor eşim sağolsun hep o yardım ediyor zaten, mecbur o yapacak çoğu şeyi yine 🤷♀️ üzülüyorum ama mecbur
Bahar-sarioglu Dlar Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten birde 6 yaşında bir oğlum daha var kayınvalidemle eşimin desteğiyle bu zamana kadar geldim 🤲
Tgce_06 Dlar 🤣🤣🤣🤣 gece uykusu artık yok ağrılar başladı kiiiiii ben 1. Ve 2. Trimester da hamile bile olduğumu anlamamıştım çok rahattım yani bu 3. Trimester biraz zor😉
Dlar Tgce_06 bir video izledim doktor orada şöyle bir şey diyordu , asil şimdi dikkat edin çünkü gerçek hamilelik 3. Trimester dir diye 😅
Dlar Merve_3351 sorun olmaması çok güzel ama erken doğuma da bol bol dinlenme çözüm ne yazık ki canım , neden erken doğum riski var
Ebrarabla_06 Dlar kız göbek bayağı bir büyüdü 🥺 sırt ağrısı bacak ayak ağrısı tabi fıtık da var oda etki ediyor bayağı bir hareketli bir prensesim var onun dışında bir şey yok 🤣🤣🤭🤭
Dlar Ebrarabla_06 😅 aman masallah hareketli bebek iyidir de ağrılar sana binada yüklenmiş canım valla üzüldüm bende de kramp başlamıştı magnezyumla çözdüm gibi bide aşağıdaki bazen baskı yapıyor aklımı çıkarıyor 😅
1zehrs Dlar 29 haftalık günler azaldıkça azalsın mı istiyorum çoğalsın mı bilemiyorum 😂 ikinci benim biran önce doğsun da istiyorum yok yok tek çocuk biraz daha yaşayalım da 😂
Dlar 1zehrs aynı karmaşa ve korku duygularını aynı bu şekilde yaşıyorum kizim var 2. Geliyor gelsin hemen ayrı biraz daha tek çocukla vakit ayrı istiyorum değişik kafalar 😅
Sadeceanne2 Eko93 😄😄yok canım unutmam karşımda kine de. O kadar hak veririm ki. Her konuda sağlıkla gelsinler inşallah
Nalinnn14 Ozlmcnn6 bebeğin bi yere toplanmasından dolayı uyanıyorum bazen bel ağrısı bazen çok sıcakladığım için hiç belli olmuyo yani 🥲
Merve_3351 Dlar rahim ağzı kısalığı varmış bebeğin poposu yakınmış onun için fitil ve ilaç kullanıyorum dinleniyorum ufak tefek ev işleri o kdr insallah birazdaha sabreder🫠