Reina mavikalpvemavikalp özeldeysen fitil talep et diyecektim baya etkiliyor açılmayı. Gir yine duşa otur uzun uzun duş al
mavikalpvemavikalp Reina evet açılma olmazsa öyle yapıcam yinede gidip istiycem belki yaparlar Ama inşAllah gerek kalmaz Reina
Reina mavikalpvemavikalp yapmıyolar canım devlette. Sen sancın gidince korunmasız ilişki için zorla kendini😄 en doğal yol o şu an için😄 çünkü epey yumuşuyor rahim
Meryem25_25 mavikalpvemavikalp 😂 işe yarıyor ama . Korunmasız olacak. Bu halde zor evet ama bilmiyorum Bi dene😂
Melikeergunbedir Reina daha öncesinde de hep perine masajı yaptınız mı acaba yoksa nişan gelince mi ?
Melikeergunbedir mavikalpvemavikalp kızz hep görüyodum senii sonunda doğuruyorsun heee 😂😍 hadi hayırla kolaylıkla gelsin bebişinn 🌸 egzersiz yap bol bol sıcak suya gir pilates topunda zıplaa 😂
Reina Kavun63 canım bu şekilde yapabilirsin. Ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullandım hep. Doğumda yanımda da götürdüm ebem yaptı
Melikeergunbedir mavikalpvemavikalp inşaAllah kuzumm Rabbim bir avazda kurtarsınn, abese suresi 20. Ayeti oku çokçaa, bide rabbi yessir vela tuassir varya onu okuuu
mavikalpvemavikalp Kupra bacım 8 dakikada bir sancım geliyor kanamam var devamlı mukuslu bakalım sıklaşır inşAllah sancılarım dua edin ne olur🌺🌺🌺🌺🥹🥹🥹 Kupra
nzlbrn mavikalpvemavikalp ay açıklığınız yoksa ıkınmayın sakın bebeğin başı şişer belli bir açılmadan sonra ıkındırılır ebeyim sağlıcakla gelsin 🥳
mavikalpvemavikalp nzlbrn yaa bilmiyodum ama bu nişan baya geliyormu çünkü gece 2den beri mukuslu akıntım var sancılarımda hep 8 dakikada bir vuruyor ilerlemiyor nzlbrn
nzlbrn mavikalpvemavikalp evet gelebilir tek seferde gelecek diye bir şey yok bazı kadınlarda vajinal muayeden sonra artıyor hatta ama yine de dr kontrolünde fayda var açılma başlayınca nst çok önemli özellikle 8 dk uzun bir süre 2 3 dk ya hızlıca düşse keşke 🐣
Merveemin_96 mavikalpvemavikalp aynen ıkınmayın lütfen ben ıkındım oğlum hazneye sıkıştı, sezeryanla zor çıkarttılar
isum mavikalpvemavikalp hayır hayır lütfen ıkınmayın son 2 santime kadar, idrar torbasının sarkmasına sebep oluyor, özel ebem söyledi,
mavikalpvemavikalp isum yaaaaaa bende ıkınıyodum iyi geliyoduuu🫣🫣🫣 tamam yapmıyayım ozaman nefes almakta imkansız 🫠 isum
mavikalpvemavikalp Melikeergunbedir tamam meryem suresine onuda ekleyelim Allah razı olsun bolbol zikir çekiyorum🥹🥹🥹🌺🌺🌺 Melikeergunbedir