mavikalpvemavikalp esmayb35 ay keşke keşke🤣🤣🤣 hastaneye gidince geriliyorum🫣 aynı regl sancısı ya her ay ne sancı çektiysem öyle vallaha hiç bi fark yok bacım🥲
esmayb35 mavikalpvemavikalp belki sen hissetmiyosundur kız deme öyle 🤣 şaka maka gerçek sancıda yerinde duramıyo insan ya
mavikalpvemavikalp esmayb35 nurcan05 Reina Kızlar sancım var çok ama açıklığım hiç yok 3-4 dakikada bir sancı vuruyor şiddetli Açıklık olması için ne yapmam lazım kanamada var doktor eve gönderdi 🤷🏻♀️ Reina
nurcan05 mavikalpvemavikalp benimde dün akşam geldi Nişan az önce lavaboya gittim tekrar geldi sancim var ama öyle cok değil hemen hastaneye gitmek istemiyorum bakalım ilk hamileliğim inşallah doğumum kolay olur 40+1 şu anda pazartesi kontrole gidiyorum doktor 41 e kadar normal demişti inşallah kendiliğinden gelir kızım
Nesrinozbek mavikalpvemavikalp kuzum tarcın demle iç yarım saatte bir bir bardak sıcak suya otur açılma saglar
esmayb35 mavikalpvemavikalp bol bol squat yap kuzu çömel kalk merdiven in çık sancı geldikçe ıkın ama çokta ıkınma çıkıvermesin çocuk 🤣
isum mavikalpvemavikalp 11 veya 13 hurmayı 4-5 kupa suyla 20 dk kaynat suyunu iç yavaş yavaş, sonra sütü ısıt toz zencefil kat 1 çay kaşığı onuda iç, çokça sıcak duş
Meryem25_25 mavikalpvemavikalp benimde 40.5 nişan gelmişti. Çocuk kanalda değildi 4 klo olduğu için hiç beklemeden sezeryan yaptılar 😂 senin ki kaç klo canım kanala girmiş mi oda önemli
Meryem25_25 mavikalpvemavikalp 😂 işe yarıyor ama . Korunmasız olacak. Bu halde zor evet ama bilmiyorum Bi dene😂
zeyy7447 Yarım saat Sıcak suya otur kasıklarınada sıcak su dök canım sık sık tekrarla eğil kalk ördek yürüyüşü yap sancı geldikçe çok faydalı bunlar
mavikalpvemavikalp Reina yok devlete gidiyorum özeldeki doktorum sezeryancıydı bıraktım sancılar giriyor gidiyor egzersiz yapmaya çalışıyorum Reina
mavikalpvemavikalp isum hurma suyu içtim Allah razı olsun şimdi egzersiz yapıyorum pilatesle sıcak suyada giricem birazdan sağolun❤️❤️ 🌺🌺🌺🌺 isum
Reina mavikalpvemavikalp özeldeysen fitil talep et diyecektim baya etkiliyor açılmayı. Gir yine duşa otur uzun uzun duş al
nzlbrn mavikalpvemavikalp ay açıklığınız yoksa ıkınmayın sakın bebeğin başı şişer belli bir açılmadan sonra ıkındırılır ebeyim sağlıcakla gelsin 🥳
isum mavikalpvemavikalp hayır hayır lütfen ıkınmayın son 2 santime kadar, idrar torbasının sarkmasına sebep oluyor, özel ebem söyledi,