Gizem9688 br2023 19+4 te tam olarak gerçekten damar atmasi gibi pıtır pıtır daha yeni 3 4 gündür basladi o da.
senanurtn br2023 ay benim az once boyle bisey oldu kas segirmesi gibi geldi ne oluyor dedim birden, 15+6 da normal mi bu kadar erken ya, bir de karnimin sag ust tarafindaydi, bebisin hareketleri nerede hissedilir ki
Merveee1996 br2023 evet bende 19. Haftamda gece elimi karnıma koyduğumda hissetmiştim damar atması gibiydi 20+5 olduk hareket ediyo geceleri yani yine bi damar atması gibi bi sağ tarafa bi sol tarafa işte ☺️😂 bazende sağ tarafımda toplanıyo öyle duruyo
Zzeeyynepp Haftadayız artık hareketleri bazen çok ağrılı oluyor çıkmaya çalışıyor gibi artık 😅 ama geçen gğn ilk defa sanki parmaklarını hissettim elimle çok tuhaf oldum değişik bir duygu yaşadım 🥹
biranne__ Ketii bszen can yakıcı ve huylandırıcı olabiliyor ama kurban olurum bn onun hareketlerine 😊😊❤️
pamukprensesim Gizem9688 ben de 20+1 deyim bikac gundur hissediyorum ama bazen bu bebek miydi diyorum yoksa bagirsak hareketi miydi falan ama cok heycanlaniyorum bebek oldugunu hissedince ben burdayim der gibi
br2023 Gizem9688 Olabilir cnm uzanıp öyle de takip et bebek en çok hangi tarafta zatn belli olur tümsek gbi duruyor sırt üstü uzaninca hareketler o yönlerde ise bebektir☺️
Glstmr Benim 17 hafta oldu dün geceden beri aşırı derece bir kıpırtı hissediyorum tepki veriyorm gülesim geliyor gıdıklanıyor gibi ilk gebeliğim bukadar erken hissedeceğimi düşünmüyordum fakat aşırı güzel bir his 🥰❤️
Lilamavi Miniktosbaa erkek hatta cok korkuyorum hemen uzanıyorum ama suan tatil mecbur ise donucem sonrasi allah kerim. Sizinkinin cinsiyeti ne
Fener1608 Ketii 36 haftalık olduk hala garip hissediyorum hele hıçkırırken aşağıda olduğu için bazen otururken bacağımda hissediyorum Rabbim isteyen herkese tattırsın çok güzel bir duygu🥹🤲
merve_alan04 Ketii bi tekme atıyor sabahları kalk acıktım der gibi beni sallıyor valla. Bide karın bölgemde yağ yok aşırı belli oluyor mutlu ediyor ☺☺beni hareketleri 31+1 im bu arada
pamukprensesim Meri-Yk iki cesit takviye kullaniyorum ama vitamin olan berbat kokuyor bazen iciyorum bazen icmiyorum maalesef midemi bulandiriyor
Gizem9688 pamukprensesim herkes ilk pit pit basliyo demis. Bilmiyorum ki. Özellikla sabah kalkip buyuk tuvaletimi yapip gelip kahvalti yaparken hissediyorum. Bir de gece yataga yatinca. Geceki gaz olabilir de gunduz degildir. Gun icinde de sıklasti bu pıt pıtlar zaten. Ben kiloluyum diye sanirim pit pit hissediyorum saniyordum
Ebrucar Haftada yatarken sağa sola döndüğümde kaydığını hissetmeye başlamiştim. 18. Haftada çok net hareketlerini hissetmeye başladım. İlk gebeliğim şimdi 20. Haftadayız acıkınca ya da ben yorulunca hiç durmuyor. Ne zaman yemek yesem uzansam sakinleşiyor eşim de dışardan hissediyor tekmeye denk gelince 🥰🥰
deryaa_milena Ketii minik minik vuruyor benim de 21 haftalık o kadar hoşuma gidiyorki 😂 17 haftadan beri net hissediyorum ilk günlerde kayar gibi değişik bi his vardı içim tuhaf oluyordu şimdi alıştım hissedince çokk mutlu oluyorum 🤗💙
Miniktosbaa Lilamavi benimkide erkek neyseki bu hissi yaşarken yanlız değilmişim 😄 sizin ilk gebeliğiniz mi ?
br2023 senanurtn Benm bebegm bir sağda bir solda olduğu için her yerden hissediyordum ben erken değil bazı kişiler erken hissedebilir ben de daha 15. Haftaya girmeden çok az hissettm hatta oruç tutmuştum o gün akşam hissettm bu günlerde daha net hissetmeye basladm 19+1 oldk🤗 Sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Ketii senanurtn benim de o şekilde başladı.tam 16 haftalıkken hissettim. Bebek olduğunu anlayamamştım . Tekrarlayınca anladım
dogurangaplumba Ketii Bebeğim hareket edince dövüyor beni balyozla vuruyor içerde kaçak inşaat yapıyor resmen benim bünye prefabrik diyorum o gökdelen dikiyor resmen elleri ayakları her yerde her gün bir organımla kavga halinde leğen kemiğim ona bişey dedi sanırım bir kaç gündür leğen kemiğimi dövüyor arada mide lafa karışıyor sanırım ona da çakıyor 2 3 tekme sağıma yatıyorum leğen kemiğim dayak yiyor soluma yatıyorum mide içerde acayip bir kaos var 🤣🤣🤣
M-Urass_Mom ilaydamom_ İlk hamilelikte hissedilmiyormuş. Ben de 16+2′yim hala hissetmedim. Bir de plasentanın rahimde yerleşim şekli de önemli
ilaydamom_ M-Urass_Mom ilerleyen dönemlerde hissederiz herhalde :)) benim arkadaşımın da ilk hamilelikti 16 da hissettim dedi umutlanmıştım ama gelen giden yok 😊