Newmommyy Ketii 37. Haftadan bildiriyorum sabahları kahvaltı yapana kadar karnımı içeriden deldiğini düşünüyorum. Açlığa gelemiyor sanırım bizimki. Doğunca ortalığı ayağa kaldırır kesin😂😂
Nskan Daha yeni yeni hareket etmeye başladı birden minik bir tekme hissediyorum alışamadım her seferinde şok oluyorum ama çok hoşuma gidiyor 😂
Elosunannesi Ketii mukemmel bi his yaa cok hosuma gidiyo onun orda varligini hissetmek hemn herkese gostermek istiyirum ama biri elini koydugu anda hmn duruyo sıpa yaa
ilaydamom_ ayyy 16. haftadayım ilk gebelik. büyük bir heyecanla o hareketleri bekliyorum mükemmelli bir olay ❤ Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebislerimize 🙏🌸
br2023 ilaydamom_ Mrb benm de ilk gebelik ve 15. Haftada hissetmeye başlamıştım hareketleri çok az bir şekilde şuan 19a girdik 2 gündür çok daha fazla hissediyorum belki hareketleri hissediyorsunuzdur ama tam anlamıyorsunuzdur olabilir mi acaba sağlıkla alın kucağınıza 🤗
07sym07 Nnoktaa ilk hareketini ne zaman kaç haftalık hissettiniz ben bikac gün önce hissediyordum sanki böyle bisiler oluyor karnımda 18 haftalık olduk şimdi ama şuan Bi hareket yok iki gündür ayrıca biraz da kabızlık oldu bende normalmi sizce
Nnoktaa 07sym07 ben 20-21 arasında hissetmiştim o da gıdıklanır gibiydi anlamamıştım. İlk gebelikte 24. Haftaya kadar normal. Öyle çok güçlü tekmeler beklemeyin onlar daha sonra geliyor 😄 şimdilik sadece ufak kıpraşmalar 😄
br2023 Ketii Aynı ya ama çok güzel bi duygu az az hissediyordum normalde dünden beridir daha belirgin oldu hareketleri🤭🤗
ilaydamom_ br2023 belki öyledir ama yok asla hissettiğimi anlamıyorum. sadece arada ani hareket edince bir kasılma oluyor bebişin orda olduğunu anlıyorum ama ne bir balık kayması ne tekme şu an yok. sabırla bekliyorum ❤ ne mutlu size Allah bağışlasın 🌸
Miniktosbaa Ketii suyum patlicak diye korkuyorum çünkü ayaklarıyla altıma vuruyor afedersiniz karnıma değil
Lilamavi Miniktosbaa benimde oyle oluyor ve yeni cisimi bile yapsam o his varmis gibi dimi sizdede oluyor mu
M-Urass_Mom ilaydamom_ İlk hamilelikte hissedilmiyormuş. Ben de 16+2′yim hala hissetmedim. Bir de plasentanın rahimde yerleşim şekli de önemli
ecmelmirzaogluu 26 olduk kızımla. Valla bazen göbek deligimden bu el ayak dışarı çıkıcak diye ödüm kopuyor gahahah
Melike_melek Ketii benim oğlan içimde futbol oynuyor sanki 😮💨canımı yakıyor artık 35 haftalık olduk 🙋♀️
Busraaslantas Ya imrenerek okudum hepsini 🥹 sağlıkla gelsin tüm bebişler. Ben 21 haftalığım şuan çok çok nadir hissettim hatta bazen hissettiğim bebek miydi acaba diye tereddüt ediyorum 😂 normal mi bu zamanda hareketlerini hissedememek
Tugba_- Ketii Dünyanın en güzel hissi olsa gerek 36.haftamdayım doğuma az kaldığı için hem seviniyorum bi yandan da üzülüyorum hareketlerini artık içimde hissetmeyeceğim için kızım çokk hareketli ama hiç acıtmıyor canımı tatlı tatlı tekmeler atıyor annesinin güzel yavrusu 🧡🧡🧡