Taila Annesininbalbocugu Bir avazda al kucagına inşallah kolay bi doğumla en kısa zamanda kavuş yavruna 🤲🏻
Annesininbalbocugu Taila Amin çok sağol güzel duaların için canım benim 🤗 Rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşallah 🤲🏼 Sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏼
Taila Deletedmom197 demek yanlız değilmişim bu gece uyuyamama konusunda 😊 vücudumuz kendisini hazırlıyor şimdiden bence bebeğe 🙂
Taila Polo hayır çoğu şeyimiz var beşik vs oğluşumdan bir sürü battaniye yani kabaca çoğu şeyi zaten var ben sadece iç zıbın çorap göğüs pedi hastane çıkışı falan aldm herşey hazır sayılır eksik olan birkaç eşya var sadece ama çantamı doktor doğum iççn gün verince hazırlamayı düşünüyorum oğlumdada son bir hafta 10 gün kala hazırlamştım.. şuan erken buluyorum 🙂
Taila Masal18 yaa ben bu eşimine yapacağım onu düşünüyorum vallahi kızımıza isim buldum lara olsun dedim o ne öyle diyo ne desem hevesimi kırıyor yahu alara olsun dedim yok diyo o ne ayşe koy fatma koy diyor nesi var alara lara sonra ilayda olsun bak ne güzel isim diyorum yok hiç güzel değil diyor 😤😤 ne olacak bu çocuğun ismi yahu aklınca rahmetli anasının adını koyacak altın diye isimmi olur ya kusura bakmasn.. ne güzel isimler buluyorum beğenmiyor elisa olsun istedim beğenmedi oğlum melisa olsun dedi onuda istemedi 😡😡
BMH Taila benim bu ikinci kızım olacak inşallah ilk hamileliğimde eşi aşağıda olduğu için tehlike yaşamıştım Doğuma kadar ama onun dışında bir sıkıntım yoktu bunda mide bulantısı kusma gibi çok şikayetlerim oldu ve çok hareketli dediğin gibi ilk kızımın adı Hilal ikincisi de Zehra olacak inşallah 🤲🏻
Taila BMH ne güzel isimler etrafımızda var yakınlarımızda olmasa bende düşümürdüm bu isim konusu beni çıldırttı artık düşün düşün bi hal oldum eşimede iaim beğendiremiyorum
BMH Taila büyük kızımın ismini dedesi koyduğu için babamızın söz hakkı bitti ikinci kızımın ismini istediğim gibi koyabiliyorum 😌 zor iş isim konusu inşallah ortak bir karara varırsınız 🤲🏻