Esslemm Samsun’da yaşıyorum bir kez aşılama yaptım başarısız oldu tüp bebek istiyorum önerebileceğiniz bir yer var mı ?
kubrakta Esslemm medicalparkta Nagihan hoca var instagramda bakabilirsin canım doktorun ilgisi falan da çok iyi devlette bir bilgim yok
Emel5805 Medical Park prof.dr.Mehmet bilge Çetinkaya var Medicana hastanesi de var ama.doktorlarini çok tanımıyorum
Esslemm Aşılamamı tayfun Alpere yaptırdım canım ama pek memnun kalmadım ilgisiz geldi bana ve her gittiğimde demoralize ayrıldım yanından bu süreçte moral motivasyonda önemli biliyorsunuz ben her ayrıldığımda ağlayarak gittim eve Ayse_nur08
Svlyss Kesinlikle tıp fakültesinde Ayşe Zehra Özdemire gitmelisiniz,hem bilgisi hem ilgisi bu kadar iyi başka bir doktor var mı hele de devlette sanmam
Emel5805 Esslemm o zaman size Mehmet hocayı tavsiye ederim bilmiyorum.ama merhametli birisi ben bebeğimi kaybettim amaliyat masasında ellerimden tutup teselli edil göz yaşlarımu,i.sildi sonuna kadar doğumuna bakcakti ama nasip.iste
Ayse_nur08 Esslemm evet haklısınız ben tüp bebek için gittim ama takibim tokatta yapıldı doktorumdan memnundum tayfun hocayla transfer filan o süreçlerde görüştük kötü bir enerji almamıştım ondan önerdim hatta transferde elimden tutup başımı okşadı teselli etti sakinleştirdi tercih sizin tabi hakkınız da hayırlısı olsun rabbim tez zamanda evlat nasip etsin 🌸🤲🏻
Haticeongun Esslemm bencede çok ilgisiz alakasız bir doktor hiç memnun kalmadım tüp bebek yaptırdım pişman oldum
Emel5805 Tayfun hoca zaten tüp bebek samsunda bölüm başkanı kurucusu Nagihan hoca ve Pervin karlı da Medical de onlarda tüp babak.yapiyor ama.mehmwt hoca getcekten samimiyeti yeter insanları anlıyor enazindan ve gelenler için elinden geleni yapıyor
Nskan Emel5805 vallahi tüp bebek yaptırmadım ama Pervin hocanın yaklaşımını hiç sevmiyorum 😏 çok soğuk ve duygusuz geliyor bana ben bu süreçte moral motivasyonun da önemli olduğunu düşünerek onu önermiyorum
Esslemm Pervin hocayı bilmiyorum ama size kesinlikle katılıyorum süreç zaten yeteri kadar yıpratıcı bu yüzden bizi anlayan bir doktorla ilerlemek daha iyi Nskan
Svlyss Esslemm üniversite hastanesinin sayfasından alabiliyorsunuz sabah erken saatte gittiğinizdee de sıra alabiliyorsunuz ama orda çoğu zaman randevu bulunmuyor baya yoğun çünkü