Busrababuz Sevdaferhat ayy benimkide öyle 20 haftalik en son doktordan çıkınca ağlayacaktım kapatmış ayakları
Sevdaferhat Busrababuz benimki de aynı hep oturur vazıyette 🤦🏻♀️ Rendevuyu Adapazarı kadın Doğumdan aldım canım doktorum verdi o güne . Benımde ılk olduğu için bilmiyorum kı 24. Haftadan sonra bakılmıyormuş
Edssm Sevdaferhat evet canım haftan geçmiş oluyor o tarihte 24 haftadan sonra bakılmıyor doktor bakmaz yani günü veren sekretere deseydin bi bana haftamı ayarlayıp vermişti
Emine_Karakus Sevdaferhat bizim bir arkadaşında karnı top gibiydi herkes oğlun olucak dedi doktor kız demiş:) hayırlısı olsun inş senin için canım 😊
Sevdaferhat Emine_Karakus özele gidicem kontrole bakalım bizim ki ne çıkacak ☺️ Amın canım ınsallah 🥰
Nerm7n Sevdaferhat 20+6 olduk bizde yeni öğrendik. Kızımız olacak. Yarın detaylı ultrason çekimi olacak. Kesinleşecek bakalım.
Sevdaferhat Nerm7n maşallah Rabbim sağlıklı bir Sekilde kucağına almayı nasıp ETsin inşallah ☺️ bir benım gizemli 😂
Sevdaferhat AyEr bana verilen ayrıntılı ultrason gününde ben 24 haftalıktan çıkmış oluyorum 😏 neden öyle bir gün verdiler ki o zaman 24 haftalıktan sonra ultrason yapılmıyorsa . Gelde sinirlenme
Sevdaferhat Yade Gittim tabi . Normalde Akyazıda yasıyorum doktorum da akyazıda 3 kere gittiğımde ılk kıza benzıyor dedi sonraki gidişimde cinsiyet kesinleşmedi tam bende adapazarına gittim yine belli olmadı bu sefer de özele gidecem 😃