matmazelinbeybisi almamak istiyorsanız akşam yemekten sonra meyve yemeyin 🤐🤐bj hatayı yaptım herşey yolunda giderken 5. Aydan sonra meyve yüzünden 3.5 kilo aldım bir ayda , diyetisyen e sordum akşam acikirsam >!yoğurt yememi meyve yememi söyledi, turşu şalgam kilo yapıyor kestik, 26 da 500 Gr 27 de 500 Gr geldi, mesela 25 ile 26 arasında direk 2 kilo geldi panikledim tekrar diyetisyenle görüştük yediklerin asla kilo yapmaz kesin ödem var kontrol et dedi ben yok felan dedim ama 🤐🤐🤐3_4 gün sonra ayaklarım balon gibi sisince , kilo değil odemdir denildi mesela, tam tahıllı ekmek yiyorum günde 2 dilim, sabah mutlaka kaşar.5-7 zeytin , hergun benden kaynaklı yumurta tuketemiyorum, arada 1 meyve ceviz yada kuru incir ceviz yada badem oluyor, öğlen az yiyorum yemeği iş yerinde , ikindi elma yada muz,akşam mutlaka büyük bir kase yoğurt haftada 3_4 sebze 3 protein haftada 1 yada 2 haftada bir balık tüketiyorum , şuan sadece haftada yarım kilo ve buna diyetisyen normal diyor çünkü bebeğin büyüme atakları var diyor