Yarenmira Kızlar 40+3 olduk ama benim sancım yok rahim kapalı dogmaya niyetimiz yok . Doktorum 1 haftaya açılman olmazsa suni sancı verelim dedi , ama ben suni sancıdan çok korkuyorum varmı bu durumu yaşayan 🥴🤲 beni korku sarıyor
HazalDeniz Yarenmira bacim 40+5 de yattik hastaneye ne acilma nede sancı vardı. Suni sancı verdiler sabah 10 da basladilar aksam 23:30 anca dogurdum. Bi de eputrel yaptilar hic faydası olmadı bende.
Annesininbalbocugu Yarenmira Arkadaşlar bende 40+1 oldum 2 cm açıklık var arada sancılar geliyor ve sabah nişanım geldi ara arada sümüksü karamel renginde bişi geliyor Birde burda 40 haftadan sonrasini neden program göstermiyor siz nasıl girdiniz ben adet tarihini 3 gün ileri aldım öyle tekrar gidebildim
UlkerSD Yarenmira bizim de aynı 40+3 olduk ne sancı ne açılma ne de nişan hiç bişey yok 😩bugün kontrol var bu hafta sonuna kadar bekleyelim demişti belki bugün yatış verir diye bi Ümit gidicem😩😏
Alisad Yarenmira ben de 40+3üm. Biara sancım vardı 2gündür hiçbirşey yok, nişan filan da gelmedi. Ama Bebiş çok hareketli Yarenmira . Doktorum cuma yatırıp suni sancı vereceğim artık dedi 🤦🏼♀️
Asafeymeninannesi Bu konu hakkında herhangi bir bilgim yok Postun yukarda dursun diye yazdım Rabbim yar ve yardımcın olsun 🙏
Yarenmira HazalDeniz ya cokmu zor suni sancı ben suni veripte açılmam olmazsa diye korkuyorum ,hem suni yiyip hem sezeryana girmek istemiyorum
Yarenmira Annesininbalbocugu insallah olur açılman bende hiç yok . Bide 40 haftadan sonra da gösteriyor benimki
Annesininbalbocugu UlkerSD Bende stresten kafayı yiyeceğim çok telaş içindeyim 😔 Eşim bile ise gitmedi benim için ne olur ne olmaz diye Etrafımdakiler telaşla bekliyorlar ama gelmiyor 😌
Zeynepimmm UlkerSD bende 40+3um ve bugün. Öğlen nisanim geldi gece 3.30dan beride beş dk bir gelen belden giren sancılarım var.dogumum başlamıştır dimi sizce.baslamaz diye korkuyom yoksa suni verecekler onuda istemiyorum.brz sancimi evde çekmek istediğim için sabahı beklemek istedim.bakalim bekliyorum düzenli sancılarım var ama umarım gecmez
Leilademir Arkadaşlar sakin olun. Haftası gelenler demek biraz daha hareket etmeniz gerek bol yürüyüş squat şekilinde otur kalk pozisyonları merdiven inip çıkmak biraz yormanız lazım kendinizi çnkü sürekli dinleniyor olursanız kaslarınız tembelleşiyor bolca hareket ederek kaslarınızı ve bebeğini uyandırmanız gerek bu ara bol yürüyüş önerim olacak
Yarenmira Leilademir ya Hersey yapıyorum ben hamileliğim çok rahat geçti bir kere bile rahatsız olmadım midem bulanmadı hiçbiry olmadı ve olmamaya devam ediyor bi sancı gelseydi gidip bebeğimizi kucağımıza alsaydik başka bisey istemiyorum 🤲
Annesininbalbocugu Yarenmira Benim ki de bı hafta önden gidiyor ultrasonda 41 olarak gözüküyor ama yok inşallah bakalım olmadı eşim bugün bı acile gidelim dedi ne olacak bı öğrenelim dedi
UlkerSD Yarenmira yine eve geldim ne açılma var ne sancı 🤦🏻♀️ Doktor cumaya kadar bekleriz dedi kalp atışları güzel bebeğin kafası da güzel yerleşmiş gerek yok bekleyelim dedi🤦🏻♀️
Annesininbalbocugu Yarenmira Aynen öyle beklemek çok zor birde bu stresle uyuyamiyorum sanki aklım hep orda gibi dogmicakmis gibi Az önce uyurken 4 kere uyuyup uyandım rüyamda korkuttular saniyelik Artık bilinç altına işliyor 😔
Gmzomr Yarenmira Canım 40+2 de spinal sezaryenle doğumumu yaptım ben ama hiç bi zaman ne ağrım ne sancım olmadı çatım vajinal doğuma çok müsaitti ama rahim de açılma yumuşama bile olmadı doktorum da vajinal doğumdan yana olan doktor olmasına rağmen suni sancı versemde açılman olmaz sezaryen yapalım dedi tabi yine de bi kaç gün daha bekliyebilirsin dedi düşünmek için sıkıntı yoktu çünkü bebekte tekrar muayenede rahmin durumu aynı olunca sezaryen olmaya Karar vermiştim