Kevserblt Kızlar adetime iki gün var ama çifte bayram olsun diye test yaptım negatif çıktı 🥲 biliyorum erken ama siz ne diyorsunuz
metemom_ Kevserblt canım hamile olsaydın adete iki gün kala silik de olsa çizgi çıkardı geç döllenme değilse inşallah en kısa zamanda nasip olur😊
Balpa_95 Kevserblt ben de reglme birkaç gün kala test yapmıştım, negatif çıkmıştı. Sonra 2-3 gün gecikince bir daha yaptım, pozitif çıktı. Daha doğru bir sonuç için gecikirseniz, testi tekrar yapın isterseniz.
Gg5348 sweetmom_ ben sizin gibi adetimden 10 gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hatta emin olamadım adetim gecikmesinin 3. Günü test yaptırdım 5 haftalık hamile çıkmıştım şimdi 15 haftalığız darısı size inşallah 🥰🙏🏻
metemom_ sweetmom_ geç döllenme olabileceği gibi erken döllenme de oluyor bazen yumurtlama zamanına bağlı olabilir canım ama yerinde olsam adet günüme kadar beklerdim çünkü kan testleriyle uğraşmak çok zor en iyisi kese oluşana kadar beklemek 😊
Leyli_gul sweetmom_ benimde paylaştığım gibi ilk silik çıktı testi tekrarlayın kan testi verdim işte pozitif
sweetmom_ metemom_ tavsiyen için çok sağol. Haklısınız valla ama ben biraz sabırsız bir insanım asla güçlü bir iradeye sahip değilim yani. Düşünün geçen 2 tane test aldım adetime yakın yaparim diye, ikisini de aynı gün yaptım🥴🥴
metemom_ sweetmom_ o zaman 4 tane falan test al her sabah tekrar et canım koyulaşma görürsen kan verirsin öyle de takip edilebiliyor 😊
sweetmom_ metemom_ aynen gittim aldım da. Bir tane erken gebelik testi aldım bir tane de kaset. Acaba hangisini önce yapayım. İlk defa silik gördüm ya aşırı umutluyum. Hayırlı inşaallah.
metemom_ sweetmom_ önce erken gebelik yapılmalı bence kaset testlerden nefret ediyorum kaç kere net pozitifi görüp hamile olmadığımı öğrendim
sweetmom_ metemom_ adetime 9 gün kaldı hatta 8 diyebiliriz şuan erken gebelik testini yapsam çıkar mı? Kaset testi yaptım kıpkırmızı oldu ama sonra gitti. Erken gebelik testini şimdi mi yapayım sabah mi?
plajterligi sweetmom_ sabah ilk idrarla en doğru sonucu verir çünkü gece uyanıp su içme alışkanlığınız yoksa uzun süre sıvı alımı olmamış oluyor
sweetmom_ plajterligi yaa. Teşekkür ederim. Adetime 8 gün kalmış oluyor ve aldığım testte predictorun 6 gün öncesini gösteren erken gebelik testi. Varsa çıkar dimi
sweetmom_ metemom_ tamam canım benim çok sağol 🤍. Kusura bakma bir şey daha sorabilir miyim? Göğüs uçlarım normalde adetim yaklaşınca hassaslasir ama hiç şişme olmazdı. Göğüs uzlarim biraz sismisler ve rengi et kırmızısı gibi olmuş. Bu gebelik belirtisi mi yoksa başka bir rahatsızlık olabilir mi? Açıkçası biraz tuhafıma gitti