Gmzgm Melek156 testin markası ne acaba ben geçen ay yaptığımda aynı bu şekil çıkmıştı ama hamile değildim erken testler bazen yanıltabiliyo inşallah hamilesindir🤲🏻🤲🏻
asell13 Melek156 kuzenimde öyle oldu tüp benek yapacakları ay hamile olduğunu öğrendik 6 yıl sonra oldu 🥰
Yumak1 Melek156 Benimkide ilk yoktu yaptım 5 dakika baktım çıktım yarım saat sonra tekrar baktım böyleydi
Ecenax Melek156 erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmuyor canım koruma cami var zatn üstünde bende böyle öğrendim adetime. 5 gün kala yaptım çıkmadı attım saatler sonra baktım silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim hamileydim inşallah hamilesindir
Melek156 Cumartesi veya pazar adet günüm yine yaptım sabah çok erken saatte yine bir şey yoktu tam 6 dakika bekledim sonra attım kenara şimdi baktım böyle
Cerenn__ Melek156 benimde böyleydi ilk testim ilk 5 dk içinde böyle hayalet bir çizgi çıkmıştı çok silik ama görülüyordu kan verdim beta HCG 23 çıkmıştı belki sizinde çok yenidir, inşallah pozitif çıkar 🫶🏻
Melek156 adarayaz Cerenn__ pazartesi günü şehir dışına çıkıcam sabah erken saatte adet olmazsam Salı günü kan vericem inşallah