matmazelinbeybisi İyi geceler kızlar çok soru soruyorum farkındayım ama gebelikte havuz tehlikeli diyorlar siz ne düşünüyorsunuz spor olarak iyi gelebilir diye düşünüyorum ben
tunasmom matmazelinbeybisi gittiğiniz yerin temiz olduğundan eminseniz gidebilirsiniz enfeksiyon kapmamak adına dikkat etmeniz yeterli bir de uzun süre ıslak mayo ile kalınmamalı 🙂
Yusragezer matmazelinbeybisi benim evimin önünde yüzme tesisi var ve sürekli giderdim günde bir saat ama hamile kaldıktan sonra gidemedim doktorum enfeksiyon riskinden dolayı izin vermedi bence sende gitme bu süre içerisinde
myavocado matmazelinbeybisi yüzme hamileleikte çok faydalı bir spor ama işte malesef havuzda enfeksiyon riski var. Enfeksiyon da çok tehlikeli gebelikte, hijyeninden yüzde yüz emin olduğunuz bir havuz olmadikca, umumi kullanilanlar bence tehlikeli.
Abcdedg Ben detaylıda profa sormuştum gebelikte yüzmeyi öneriyoruz ama temizliğine güvendiğin bir yer olması şart demişti ve ıslak mayoyla uzun süre kalmamamı ve suya atlamadan yavaşça inmemi önermişti
matmazelinbeybisi Abcdedg gençlik spor merkezlerinin havuzları oluyor ya oraya gidiyordum havuza girmeden önce duşa giriliyor bonesiz yüzülmüyor falan gayet temiz geliyor aslında bi sıkıntı çıkmaz diye düşündüm 🥲🥲