BirAskMasali1323 Yaprakdokumuseverr kaç haftalıksın canım baştan berimi öyle senin benimde ara ara kafamın arkası ağırıyo zonkluyo tansiyondanmı oluyo
Yaprakdokumuseverr BirAskMasali1323 32+1 im. En başta düşüktü 13 ten sonra çıkmaya başladı. Arkası zonklarken düşüktü önü zonklayınca yüksek çıkıyo benim. Bol su için düşükse. Ölçün
BirAskMasali1323 Yaprakdokumuseverr teşekkürler canım valla tatlı yesem tuzlu yemek yesem bilmiyorum ardında hemen öylr oluyo tansiyonum mu var şekerim mi var anlam veremedim
Naciyemutlu Yaprakdokumuseverr ne zaman 13 üstü oldu yani yediklerinizle mi alakalıydı. Ben şekerden hastanede yatıyorum da 138 e 87 falan çıkıyo acaba sınır mı bu dğerler
BirAskMasali1323 Yaprakdokumuseverr Haftaya girdik bugün hastane de ölçüm yaptıklarında bi sıkıntı çıkmadı
Yaprakdokumuseverr BirAskMasali1323 daha başındasınız siz evde de kontrol edin ben makine aldım mecbur başlarda düşüş çok oluyo
Ecekazan11 Yaprakdokumuseverr bir acile git istersen hamilelikte tansyon yukselmesi iyi değil Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilir
Yaprakdokumuseverr Ecekazan11 gittim baktılar şükür kaçak çıkmadı sadece karaciğer değerlerim yüksek çıktı tedbir amaçlı yatış verelim istersen dedi ama istemedim çıktım. Evde takip edicem
Yaprakdokumuseverr Naciyemutlu yok yediklerimden değil genel olarak bi çıkıyo bi düşüyo. Normali büyük 12 , küçük 8 sizin de biraz yüksek çıkıyomuş
Eslem2112 Yaprakdokumuseverr benimde çok yükseliyordu sonunda da erken doğum yaptım yüksek tansiyondn ben başıma buz koyuyordum
Yaprakdokumuseverr Eslem2112 baya yükselmiş ya ciğer geliştirici falan vurmuşlar mıydı? Ya da tansiyon ilacı vermişler miydi
Eslem2112 Yaprakdokumuseverr vurmuşlardi canım 27 haftalıkken ama etki etmedi galiba tansiyon ilacı verdiler etki etmedi bide adalat verdiler alfamet verdiler sezeryan olacağım gün iki hap üst üste verdiler yinede etki etmedi canım