Cileklipizza suzan_26 ben pazartesi yazılıcam acaba yapabilirmiyim banada direksiyon zor gibi geliyor hiç bir bilgim yok 🥲
suzan_26 Cileklipizza Direksiyon hocan iyi olduktan ve stres yapmadıktan sonra çok kolay ve güzel geçiyor bence stres yapma inşallah iyi geçer
Cileklipizza suzan_26 saol çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur seninde iyi geçer ben en baştan başlıcam teoride var bakalım kolay görünüyor şu formül fln kafamı karıştırdı mantıkmı yapcaz ezbermi anlamadım😂
suzan_26 Cileklipizza Kesinlikle ezber bazı soruları mantıkla yapınca yanlış çıkıyor 🤣🤣 1190 tane soru var sen hangi şehirde başlayacaksın direksiyona
Cileklipizza suzan_26 valla frankfurt un köyü baya pahalı söylediler 3500 normalmi sence😅 bide hep tıklım tıklım dolu😅
suzan_26 Cileklipizza Fiyat normal ehliyete hep gençler başvuruyor 24 yaşındayım kendimi aralarında yaşlı hissettim 18 olmadan ehliyetini alıyor herkes
Cileklipizza suzan_26 aynı yaştayız haklısın ztn 3 yere gittim hepsi aynı fiyat söyledi inşallah tekte alırız
esolinaaaaa Cileklipizza olur niye olmasın yazılıyı verdikten 1 sene içersinde direksiyon vermeniz lazım arada çok vakit bırakmayın direksiyon geçemezseniz zamanınız daralır
Cileklipizza esolinaaaaa çok haklısınız ilk defa süreceğim için biraz stres oldum kaç sürüşten sonra rahat sürerim acaba
esolinaaaaa Cileklipizza ben Almanya’da başlamıştım sonra hevesim kaçmıştı ama ilk sürüşümde beni Fahrlehrer Autobahna çıkardı 😂 1-2 sürüşte alışıyorsun
Cileklipizza esolinaaaaa yuh hemen otobana mı çıkardı beni otobana çıkarmayı göze alıyorsa olacaklardan ben sorumlu deilim😅😅