iremby Tontikinannesi amin insallah sagsalim buyutmeyi nasip etsin Rabbim. Bizde sagsalim aliriz insallah kucagimiza 🙏
MinaYusuf Yasemindemirtas kordon dolanması çok korkulucak bi şey diil bendede kızımda olmuştu anne rahminde baş çıkmaya başladığı anda aciyorlar
Tontikinannesi iremby Doktor bana da 5 gün önce 10 gün daha gelmez demişti. Ertesi gün geldi kızım 😂😂Şimdi kucağımda mis kokulum😍🤗
Muhammedamine iremby benimki kanala hiç girmedi suyum nişanım geldi sancılarım başladı suni sancıyla desteklendi ama yine giremedi ben sezaryen doğum yaptım ama hastanede sancıyla beraber kanala giren bebekler oldu bebekten bebeğe değişiyor bu durum benimkide kanala girmişti 36. Hafta fln dı sanırım ama geriye çıkıp kafasını çatıya yan bir şekilde dayamıştı öylede kaldı
mrvty Brn09 39dayım ve ben varım✋🏻 Çatı muayenesinde pelvise inmediğini ama doğum pozisyonunda olduğunu söyledi. Bol yürüyüş ve merdiven 😑
Burcan Ben 39+4 üm bugün tekrar muayene etti biraz dürtükledik doğum başlasın diye ama bebek çok yukarda daha gelmez bu dedi. Ne zaman gelcek bu yavrucak bilmem.
iremby hayathayal benimde doktorum 1 hafta 10 gunun var gibi dedi de bizde beklemedeyiz. Dogum tarihi ne gozukuyor?
hayathayal iremby normalde 26 ocak. 10u 15i gibi gelir demisti ama suan yok. persembe kontrol var bakalim be diyecek
GulUmut iremby aciklik var mi sizde? Sanci falan , bizimde 29 ocak ama hic bisey hiss etmiyorum sanci da yok 🙄
Bskrt Yasemindemirtas kordon dolanınca kanala inemiyormuş genelde, çok zorlayınca da oksijensiz kalabiliyor kordon yukardan sıkıştırıyor dedi bana ebe. Arkadaşımnda 10 saat suni sancı çekti ama kordon dolandığı için inemedi bebek zorunlu sezaryen oldu
Yasemindemirtas Bskrt biz riske atmadık , sezeryan dogum ile dogum yaptım. Pazartesi günü. Devlet yapmadı özele gittik , doktor dogumun cok zor olurdu dedi. Bebek oksijensiz kalabilirdi dedi.
iremby GulUmut acikligim var mi bilmiyorum. Bu gittigimde sorucam. Gecen sefer unuttum. Kanala girmiş. Bende de sanci yok.