fgaye Kızlar selam, 8 haftalık hamileyim. Sol yumurtalığımda sancı oluyor ve 5 dk da bir idrarım geliyor. Sizce normal bir durum mu ?
Civciv53 fgaye ilk zamanlar sık idrar normal canım ama yinede tereddütte kalıyorsan kan tahlili idrar tahlili ver sağlık ocağında canım.
Edaacar-ozkan fgaye normal falan değil çok erken sık idrar için enfeksiyon olabilir acile gidip durumu belirtin bakıldın enfeksiyon önemli
fgaye Edaacar-ozkan öyle mi dersiniz ya korktum bende çünkü çok idrara gidiyorum ve her hareketimde sol kasığıma sancı giriyor
ssevilmommy fgaye benimde öyle idrar yolu enfeksiyonum var ama doktor ilaç vs yazmadı. Sorun olurmu bu hamilelige
SmyEsciv ssevilmommy enfeksiyon için hiç birşey vermediler mi Ben bir ay antibiyotik kullandım yeni bitti tahlil yaptırıcam tekrardan ona göre devam edip etmiyceğim belli olucak Bence tekrar sorun enfeksiyon hafife alınacak bir durum değil
SmyEsciv fgaye benim başıma gelmedi ama burda keseyi delip erken doğum yapan ve enfeksiyonun bebeğe geçtiği insanları gördüm