Syda01 sudedemirr ben de alamamıştım randevu prof dr cüneyt evruke muayenesine gittim memnun kaldim 3000 tl güzelyalı hastanesindeki doktor da mete sucu
Anonimoo Ben yaptırdım da bilmiyorum eğer imkanınız varsa özelde yaptırın vallla 2 kere gittim ilk 20 dk sürdü sonrki 5 dk
Ddem sudedemirr ben gitmiştim ekim ayında rapor falan vermemişti doktor. Sırayı 1 hafta içinde almıştım ama normal kontrol gibi baktı doktor
sudedemirr SeherT bende ortadoğuya gidiyorum ama fiyatlardan dolayı acaba şehire mi gitsem demiştim de vazgeçeyim o zamann
SeherT sudedemirr valla bende algomede gidiyorum normalde orda perinatolog yokmuş olsa orda yaptırırdım bir kez vercez sonuçta bebeğim iyi olsun da ücreti önemli değil benim için
esra_1824 sudedemirr Ben aylardır randevu almaya çalışıyorum alamıyorum şehir hastanesinden özeldeki doktorum gerek görürse (bazı doktorlar gerek görmüyormus ) muayene old.hastanede yaptiracagim
Selisimsek sudedemirr sude merhaba renkli detaylı ultrason mu yapılıyormuş devlette öğrenebildin mi özelle aynı mı