Nill_ Selinmoon kızım şuan 3.5 yasında ağustos da dogmustu ekime kadar zıbınla gezdi yenidoğan bedeni giymişti 3 ay büyük gelmişti
Annesloading Selinmoon ilk doktorum 37. Haftada 51. Cm falan demişti onunla sıkıntı yaşadık başka doktora gittim bu hafta doğum yaptım kızım 47 cm ona rağmen yeni doğanlar kocaman oluyor alttan çorap giydiriyorum kıyafetin üstüne tekrar çorap yoksa alttaki çorap çıkıyor 😄😄😄😁😁😁
Selinmoon Annesloading Sanırım cihazlar ya eksik ya da fazla gösteriyor 😂 Anladım ki almak gerekiyor 😂
Nill_ isil-ay bizimki ağustos sonu doğdu ince uzun penye alt üst giydirdim hastaneye gitmiştik ebe ve doktor kızmıstı soydular hemen bu havada çocuk böyle mi giydirilir diye sarılık olacak uykuya meyilli olacak diye gerçekten öyle oldu ekime kadar da zıbınla durdu evde klima da 25 de acıktı sürekli :)
Selinmoon Nill_ Aynısını arkadaşım söyledi 😂 sizin gibi ağustosta doğum yapmış , ebe kızmış hastane çıkış setleri kalın oluyor bu kadar giyindirmeye gerek yok diye . Ben sadece içinde zıbın kendiliğinden eldivenli şapkalı tulum aldım arkadaşım yeter dedi . Tabii ekstra alacağım yedek parça
deryaa45 Bende sizin gibi çok fazla yenidoğan almadım bebeğim 1 haftalık ve gerçekten ihtiyaç oluyor kaka taşıyor, kusmuk oluyor veya bebek içinde rahat edemiyor değiştirmek istiyorsun bence alınması lazım ben eşimi gönderip kıyafet aldırdım doğumdan sonra 🫠
Selinmoon deryaa45 Hadi yaa evet bu durumlarda var . Peki çok teşekkür ediyorum sanırım almam gerekiyor 😂
Deletedmom_112 Selinmoon bence en çok yenidoğan al 😂 bolca zıbın al özellikle. 10 15 arası takımı var 9 tane zıbını var günde 3 4 kere kıyafet değiştirdiğimiz oluyor kıyafet yıkayıp asmaktan gına geldi yıkamayım 0 3 aylardan giydiriyim dedim bebe babasının üstinü giymiş gibi içinde kayboldu 4 5 kilo doğurmayacaksanız bide bebiş erkekse bolca alın derim ekstra zıbın alcam ben bunaldım
Selinmoon Deletedmom_112 bebiş kız evet zıbın daha çok almam gerekiyor ama yenidoğan da alayım teşekkür ediyorum 😂😍
bebisliozlem Deletedmom_112 canım ben 0-3lerden 15 tane takım 6 tane tulum 20′ye yakın zıbın aldım uzun kollu,kısa kollu olarak bu ay gelicek benim bebiş Yenidoğan olarak teyzesi isim yazılı hastane çıkışı aldı ben aldım nakışlı 🥲 3 takım da anneannesi aldı hastane çantama koydum bile ama bunlar hariç yenidoğanım 0 🌝😁
yeschef-13 Selinmoon Bakın bedenine hm kalıbı tam kalıp bebekli arkadaşlarımdan biliyorum bide dedigim gibi 10 parça almışımdır herhalde bedenleri tam o yüzden ara aylarda var 💐 e bebek hakkında bir fikrim yok yıkamadan kaynaklı mı üründen mi bilmiyorum
Selinmoon HilalveEfem Yaa tebrik ederim 🥳 Allah bize de o günleri göstersin 🤲 tecrübeli annelere ihtiyacımız var 😍
elifdiyorkii Selinmoon ben 4 yeni doğan 8 tane de 3 ay almışım eğer küçülecek diye dert ediyorsan çıt çıt uzatma şeyleri satılıyor o şekilde yeni doğanları bi süre daha kullanabilirsin çünkü bebeğe boydan küçülüyor genelde bedenden değil🤣
Selinmoon isil-ay Evet haziranda olacak en sıcak zamanlar temmuz ağustos ayları zaten . Ben tabii ki de pamuklu ince uzun kollu şeylerde aldım 😍
Selinmoon mavibahar Ben öyle kalın kalın giyindirmek istemiyorum ya yüzden zıbın daha çok alacağım sadece yeni doğan kaç tane alayım bilmiyorum hiç almadım hep 3 6 6 9 falan almışım 😂
mavibahar Selinmoon 0-3 almanız daha iyi olur. Ben yenidoğan almadım hiç. 0-3 aldım. Snr diğer ayları da stokladım bişi olursa diğerlerini giydiririm diye 😊